Israela Vodovoz s-a iubit cu un cântăreţ celebru, când se afla în plin divorţ. Cine este celebrul amant FOTO

Israela Vodovoz a murit la vârsta de 70 de ani. Femeia de afaceri a fost găsită vineri seară (9 martie) fără suflare în baie, după ce autorităţile au fost alertate de avocata ei, care nu reuşise să dea de ea la telefon de cinci zile. Ea a devenit cunoscută în 2008, după ce s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr cu 20 de ani. Însă, Israela a avut dintotdeauna o fire excentrică. În tinerețe, femeia de afaceri s-a iubit cu un cântăreț celebru.

12 mart. 2018, 11:35

Israela a povestit în urmă cu câțiva ani, în cadrul unei emisiuni tv, că a avut un amant celebru, scrie cancan.ro. Este vorba despre un cântăreț foarte cunoscut și iubit în lumea întreagă. Leonard Cohen, care a murit în urmă cu doi ani la vârsta de 81 de ani, ar fi fost amantul Israelei, când ea se afla în plin divorț de primul soț.

Citeşte şi Nimeni nu i-a mai văzut până acum pe copiii Israelei Vodovoz. Ei sunt Hilla (42 de ani) şi Ianiv (44 de ani) FOTO

„Am o prietenă care mergea la popii noștri, la rabini. El ghicea cursul vieții în Biblie. Puneai mâna pe ea și o dechideai… și ce îmi spune el era adevărat. Atât timp cât veți fi amanta domnului Cohen… Eu eram în divorț cu soțul meu. Soțul meu știa. El ar fi putut fi bărbatul ideal, că era potent financiar și arăta și bine. Dar eu îi caut pe ăia care nu sunt potenți financiar”, a povestit Israela, la acea vreme.

Israela a fost găsită moartă în baie

Israela, care suferea de astm, a fost găsită moartă în baia locuinţei sale din Bucureşti. Uşa apartamentului a fost spartă de lucrători de la ISU. Femeia de afaceri ar fi murit cu cinci zile înainte de a fi găsită. Medicii legiști urmează să stabilească cu excactitate cauza morții celebrei femei de afaceri. Liviu Arteni, fostul soț al afaceristei, este acum îndreptățit la jumătate din banii, bunurile și terenurile ei. Cu toate acestea, bărbatul este de negăsit.