Israelienii iau cu asalt Bucureştiul pentru un turneu de POKER

Peste 100 de Israelieni şi zeci de turişti din întreaga lume vor lua cu asalt Bucureştiul pentru o serie de turnee de poker cu premii de 200.000 EUR, din care minim 150.000 EUR vor fi acordate in turneul principal care va avea o taxa de intrare de 550 EUR.

31 mart. 2015, 10:40
Israelienii iau cu asalt Bucureştiul pentru un turneu de POKER
Evenimentele se vor desfasura intre 11 si 18 Mai in incinta hotelului Pullman din capitala sub numele de „Israel Poker Tour”, eveniment ce se afla la a 3-a editie si in care campionul va castiga un premiu de aproximativ 40.000 EUR.

Dupa legalizarea lui in Romania, cand s-a renuntat la decenii de prejudecati in privinta lui, jocul de poker a inceput sa atraga din ce in ce mai multa lume buna si personalitati publice, pana acolo unde a devenit o adevarata pasiune pentru multi, la fel cum se intampla in mai toata lumea.

Printre cele mai cunoscute persoane din Romania care au participat la jocuri de poker ii regasim pe Helmut Duckadam, regizorul şi producătorul Dan Chişu, cântăreţul Adi Minune, prezentatorul TV Liviu Vârciu, actorul Augustin Viziru, fotbalistul Alex Piţurcă, fiul selecţionerului echipei naţionale de fotbal, actrita si vedeta Gina Pistol, bucatarul Sorin Bontea , cantaretul Mateo, Bogdan Croitoru (Fizz), fotbalisti si oameni de afaceri si multe alte nume sonore au putut fi vazute la mesele de joc.

Poate ce mai rafinata personalitate publica indragostita de poker este regizorul Dan Chisu care isi gaseste in acest joc singurul loc de relaxare deplina. El vede pokerul ca pe o rupere totala de activitatile lui curente si un prilej exeptional de a cunoaste oameni noi, de a se afla fara in fata cu necunoscuti si de-a le studia comportamentul.

Cu siguranta ca la mesele de joc de la Pullman vor ajunge nume din cele mentionate mai sus. Vedetelor le place jocul de poker si nu rateaza o asemenea ocazie. Insa ce e cel mai interesant este ca la poker nu trebuie sa stai la coada ca sa-ti vezi vedeta sau personalitatea favorita: oricine poate ajunge la masa de joc cu oricine si orice fan isi poate blufa vedeta pe care o admira, in orele turneu in care vor juca fata in fata.

Ca sa devii campion si vedeta in poker nu e nevoie nici de acces privilegiat in anumite cercuri si nici de pile, scoli speciale sau multi bani. E nevoie de putin noroc, putina stiinta, putina intuitie, rabdare si de mult spirit de competitie.

Astfel, oricine poate sa-si vada visul cu ochii cand se asteapta mai putin, daca isi incearca chemarea la acest joc. Pe langa banii (nu putini) care se pot castiga, pokerul ofera sansa accesului intr-un mediu extrem de competitiv si unde se poate face performanta imediat, pe baza abilitatilor. In poker, valorile ies la suprafata rapid, limpede, si isi castiga popularitatea fara interventii sau cai ocolite.