ISTERIA pokemon a ajuns în România. Zeci de tineri au ieşit la vânătoare în parc VIDEO

Noul joc virtual care face furori în toată lumea a ajuns şi în România. Toată planeta aleargă după pokemoni, aşa că vânătoarea a început şi în Bucureşti, informează România TV.

18 iul. 2016, 08:12

Zeci de tineri au venit în parc pentru vănătoare. Nu vânează animale, ci vânează pokemoni, fac plimbări lungi prin parc pentru a găsi pokemonii cei mai bine punctaţi.

„Mi-am făcut chiar 200 de prieteni noi pe Facebook şi în realitate, am mers 25 de kilometri, eu care nu mergeam pe jos, deci fac multă mişcare, am slăbit”, a spus o tânără.

Marea problemă cu acest joc este că a făcut şi victime în străinătate. Cu gândul doar la pokemoni, participanţii au intrat în clădiri abandonate sau au fost loviţi de maşini.

Citeşte şi Mai ţineţi minte CARTOANELE cu POKEMON? Inimaginabila sumă cu care este VÂNDUT cel mai rar dintre ele

Dar şi alte lucruri inedite s-au petrecut în lume din cauza jocului care a fost descărcat în ultimele zile de 15 milioane de utilizatori. Autostrada de lângă aeroportul din Manchester a fost blocată timp de cinci ore de şoferii care căutau pokemoni.

În Noua Zeelandă, un bărbat şi-a dat demisia ca să devină jucător profesionist de pokemon go. Mai mult, s-a lăsat chiar şi cu arestări. Doi americani au fost reţinuţi după ce au sărit gardul de la Zoo ca să prindă pokemoni. Şi jurnaliştii au fost prinşi de noua manie.

Pokemonii au ajuns până şi în locuri sfinte. În Anglia, câteva biserici au cumpărat pokemoni, special ca să-i atragă pe credincioşi. Mai nou și patronii de restaurante cumpără momeli pentru pokemoni ca să-i atragă pe clienţi.

Citeşte şi Pokemon Go, jocul mai popular decât pornografia, a ajuns oficial şi în Europa via Germania


loading...