Istoricul amoros al lui Johnny Depp: Cu ce femei celebre s-a iubit actorul

Johnny Depp a fost acuzat de agresiune verbală şi fizică de către actuala soţie. A doua nevastă a actorului în vârstă de 52 de ani, Amber Heard, a intentat divorţ săptămâna trecută, la scurt timp după ce mama actorului s-a stins din viaţă.

31 mai 2016, 08:57
Istoricul amoros al lui Johnny Depp: Cu ce femei celebre s-a iubit actorul

Actriţa de 30 de ani motivează diferenţe ireconcibiabile pentru sfârşitul căsniciei de 15 luni. Fostele partenere ale lui Depp i-au sărit în apărare, afirmând că aceste acuze sunt scandaloase şi că Johnny este o persoană iubitoare şi sensibilă. Hai să vedem istoricul amoros al unuia dintre cei mai faimoşi actori de peste hotare:

Sherilyn Fenn

Când avea doar 20 de ani, Johhny Depp s-a însurat cu Lori Anne Allison, un makeup artist. Au divorţat doi ani mai târziu când actorul a început să se vadă cu actriţa din „Twin Peaks”, Sherilyn Fenn. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Dummies” şi au fost împreună timp de doi ani, din 1986 până în ’88.

Jennifer Gray

Starul din „Dirty Dancing” şi Depp au fost împreună un an. S-a zvonit că se logodiseră înainte să se despartă, în 1989.

Winona Ryder

După despărţirea de Gray, Johnny Depp a cunoscut-o pe Winona Ryder, în timp ce filmau „Edward Omul-Foarfecă” şi s-au îndrăgostit rapid. S-au logodit în 1990, dragostea fiind atât de mare încât Depp şi-a tatuat pe braţ Winona pentru totdeauna. În 1993 s-au despărţit, Winona afirmând ulterior că a fost prima ei decepţie în dragoste.

Citeşte mai mult pe feminis.ro