ISU acuză FALS RomâniaTV. Imaginile care arată că avem dreptate! Oamenii lui Arafat mai mult au inundat strada decât au reușit să stingă incendiul din Aviației / VIDEO

După ce ISU București a acuzat RomâniaTV de fake news, noi venim cu imaginile doveditoare. RomâniaTV nu a mințit, iar oamenii lui Arafat și-au dat mai mult cu stângul în dreptul.

30 apr. 2024, 13:24

În cursul zilei de luni, un incendiu masiv a avut loc la o clădire în construcții din Sectorul 1 al Capitalei. Pompierii ajunși la fața locului au încercat să facă tot posibilul să stingă flăcările, însă și-au dat și cu stângul în dreptul. Au venit cu mașina ciuruită, iar apa care ar fi trebuit să fie folosită pentru a stinge flăcările a ajuns pe jos, inundând strada.

Imaginile doveditoare au fost prezentate de RomâniaTV. În urma acestora, ISU București a venit cu o acuzație gravă, pe Facebook.

”Pentru corecta informare a opiniei publice, precizăm faptul că misiunea de stingere derulată astăzi la un imobil aflat în construcție, situat în sectorul 1 al Capitalei, a fost gestionată în condiții optime, astfel că pericolul de propagare a flăcărilor la imobilele aflate în vecinătate a fost eliminat în cca 15 minute.

Facem mențiunea că autospecialele alocate la caz erau încărcate cu apă la capacitate maximă (de până la 10.000 l fiecare), iar alimentarea acestora cu apă s-a realizat în timp scurt și eficient, astfel că nu a mai fost necesară angrenarea unor resurse alertate în faza inițială.

Important de menționat este și faptul că autospeciale de stingere trimise la fața locului sunt de generație nouă, cu randament ridicat de stingere și fără deficiențe de natură tehnică.

Dezaprobăm cu fermitate informațiile răspândite în cadrul emisiunii România la Raport, difuzată astăzi de postul România TV, care au ca scop inducerea sentimentului de neîncredere în rândul populației, cu impact negativ asupra imaginii salvatorilor din cadrul IGSU!”, este mesajul postat de ISU.

Ei bine, RomâniaTV a avut dreptate și a fost acuzată pe nedrept, după cum puteți vedea și în imagini. Pompierii au venit cu mașina ciuruită și au inundat strada. Oamenii lui Arafat au adus acuzații grave postului TV, cu dovezile care îi incriminează pe față.