ITALIA-ANGLIA 4-3 ONLINE STREAM PRO TV. Finala Euro 2021!

Naționala Italiei a câștigat duminică trofeul Euro 2020, după loviturile de departajare de la 11 metri.

11 iul. 2021, 20:54
ITALIA-ANGLIA  4-3 ONLINE STREAM PRO TV. Finala Euro 2021!

EURO 2020. Italia a învins-o pe Anglia, 1-1 după prelungiri, 3-2 la lovituri de departajare și e noua campioană europeană!

 

ITALIA – ANGLIA, finala EURO 2020, LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV

Min.3: GOOOL Anglia, Shaw marchează primul său gol pentru naţională chiar într-o finală de Campionat European.

ITALIA-ANGLIA ONLINE STREAM PRO TV. Echipele de start
Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Phillips, Rice, Shaw – Mount, Kane, Sterling
Selecționer: Gareth Southgate

Italia: Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson – Barella, Jorginho, Verratti – Chiesa, Immobile, Insigne
Selecționer: Roberto Mancini

Stadion: Wembley (Londra)
Arbitru: Bjorn Kuipers

ITALIA – ANGLIA, finala EURO 2020 (ora 22.00) LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV.

ITALIA-ANGLIA ONLINE STREAM PRO TV. Traseul Italiei către finala EURO 2020

Echipa antrenată de Roberto Mancini a avut un parcurs exemplar în turneul final. Italia a făcut parte din grupa A, alături de Turcia, Țara Galilor și Elveția.

Meciul de debut de la EURO 2020, dintre Turcia și Italia, s-a încheiat în favoarea Squadra Azzurra, scor 3-0. Scorul a fost deschis după gafa lui Demiral care a trimis în propria poartă, dar, apoi, golurile marcate de Immobile și Insigne au pecetluit soarta partidei.

Pentru italieni, a urmat apoi meciul cu Elveția, încheiat, tot cu scorul de 3-0, după golurile lui Locatelli și Immobile.

Italia a învins și reprezentativa Țării Galilor, cu scorul de 1-0. Italienii au câștigat grupa cu număr maxim de puncte.

În optimile de finală, Italia s-a duelat cu Austria și a încasat primul gol la EURO 2020. Chiesa și Pessina au înscris în prelungirile partidei, dar Sasa Kalajdzic a redus din diferență, în minutul 114.

În sferturi, trupa lui Mancini a întâlnit Belgia, pe care a învins-o cu scorul de 2-1. Marcatorii Italiei au fost Barella și Insigne, iar pentru belgieni a înscris Lukaku.

PROTV LIVE VIDEO ITALIA-ANGLIA ONLINE STREAMING. Finala Euro 2021

În semifinală, Italia a avut parte de un meci de foc, împotriva Spaniei, cel mai dificil meci al italienilor la EURO 2020. După ce s-a încheiat 1-1 la sfârșitul timpului regulamentar, italienii s-au impus cu 4-2 după loviturile de departajare.

Traseul Angliei către finala EURO 2020
De cealaltă parte, Anglia a făcut parte din grupa D, alături de Croația, Scoția și Cehia. Englezii au câștigat primul meci din grupe, cu Croația, scor 1-0, după golul lui Raheem Sterling. Meciul cu Scoția s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Duelul cu Cehia s-a terminat cu victoria englezilor, scor 1-0, gol marcat de Raheem Sterling. În optimi, Anglia a întâlnit Germania, pe care a învins-o cu scorul de 2-0. Tot Raheem Sterling a fost eroul englezilor, dar Harry Kane a marcat și el în minutul 86.

În sferturile de finală, Anglia a întâlnit Ucraina, pe care a învins-o fără drept de apel cu scorul de 4-0. Marcatorii au fost Harry Kane, Maguire și Henderson.

Meciul cu Danemarca din semifinalele turneului final a avut parte de un moment controversat. După ce s-a încheiat cu scorul de 1-1 în timpul regulamentar, centralul partidei a indicat punctul cu var după o intrare a lui Maehle asupra lui Sterling, decizie care a stârnit revoltă în rândul suporterilor.

Astfel, în ultimul duel al turneului final, Italia întâlnește Anglia, pe stadionul Wembley. Finala EURO 2020, Anglia – Italia, va fi arbitrată de Bjorn Kuipers, care este cel mai bogat arbitru din lume.

PROTV LIVE VIDEO ITALIA-ANGLIA ONLINE STREAM : Phil Foden a lipsit de la antrenamentul de sâmbătă din precauţie

Englezul Phil Foden a lipsit, sâmbătă, de la antrenamentul naţionalei Angliei, din precauţie, după ce a suferit “o lovitură uşoară”, informează Sky Sports.

Ceilalţi 25 de jucători din lotul Angliei s-au antrenat normal la baza St Geprge’s Park.

Întreg lotul a fost testat pentru coronavirus.

Poliţia londoneză, mesaj pentru suporteri înaintea finalei Euro-2020: Dacă nu aveţi bilet sau rezervare la pub, nu veniţi la Londra. Aţi putea ajunge să nu vedeţi meciul

Poliţia londoneză a lansat un mesaj către suporteri, sâmbătă, cerându-le acestora să nu meargă la Londra dacă nu au bilete pentru finala Campionatului European, din cauza riscurilor legate de propagarea coronavirusului, informează The Guardian.

“Vrem ca oamenii să se poată bucura de finala Euro-2020 în siguranţă, să dea dovadă de responsabilitate şi să ţină cont de binele altora. Londra încă este într-o situaţie de criză sanitară. În vigoare sunt măsuri decise de guvern şi le cerem oamenilor să le respecte şi să menţină distanţa socială. Vom pune în aplicare legea şii vom acţiona în cazul mulţumilor. Dar le cer oamenilor să nu se strângă în număr mare. Dacă nu aveţi bilet la meci, pentru fan zone sau rezervare la un pub, bar sau club, mesajul meu este clar: vă rog, nu veniţi la Londra – aţi putea ajunge să nu vedeţi meciul”, a declarat comisarul adjunct Laurence Taylor.  Finala Euro-2020, Italia – Anglia, va avea loc duminică, de la ora 22.00, pe Stadionul Wembley din Londra.

PROTV LIVE VIDEO ITALIA-ANGLIA ONLINE STREAM. Mesajul reginei Elizabeth pentru naţionala Angliei, înaintea finalei Euro-2020

Regina Elizabeth a II-a a transmis un mesaj naţionalei Angliei cu o zi înainte de finala Euro-2020, în care aminteşte de trofeul mondial câştigat de englezi în urmă cu 55 de ani şi le urează succes jucătorilor pregătiţi de Gareth Southgate.

“Domnului Gareth Southgate, OBE (Antrenor)

În urmă cu 55 de ani am avut şansa să îi înmânez Cupa Mondială lui Bobby Moore şi am văzut ce înseamnnă pentru jucători, conducere şi staf să ajungă într-o finală de turneu internaţional major şi să o câştige. Vreau să vă transmit vouă, tuturor, felicitările mele şi ale familiei mele pentru că sunteţi în finala Campionatului European şi să transmit urări de bine pentru mâine, cu speranţa că istoria va înregistra nu numai succesul vostru, ci şi spiritul, dăruirea şi mândria pe care le-aţi arătat.

Elizabeth R.”, este mesajul reginei, postat pe conturile de social media ale familiei regale britanice.

Naţionala Angliei va întâlni selecţionata Italiei, duminică, de la ora 22.00, pe Stadionul Wembley, în finala Euro-2020.

Anglia are şansa să câştige primul trofeu major după 55 de ani, după ce în 1966 a triumfat la Cupa Mondială.

Scoţienii şi-au ales favorita din finala Euro-2020: Salvează-ne, Roberto, tu eşti… ultima speranţă!

Cotidianul The National, cunoscut ca fiind partizan al independenţei Scoţiei, a ieşit cu o primă pagină inedită, sâmbătă, în care îşi anunţă susţinerea „disperată” pentru naţionala Italiei în finala Euro-2020, pe care squadra azzurra o va disputa cu Anglia.
„Salvează-ne, Roberto (n.r. ă Mancini, selecţionerul Italiei), tu eşti… ultima speranţă!”, a titrat publicaţia citată.

„Nu putem îndura încă 55 de ani să ne plictisească vorbind despre asta”, a apărut ca explicaţie, între paranteze, făcând referire la cei 55 de ani trecuţi de la singurul trofeul al naţionalei Angliei, Cupa Mondială din 1966.

Fotografia care însoţeşte mesajul este inspirată din filmul lui Mel Gibson, Braveheart, din 1995, despre eroul scoţian William Wallace, care a luptat pentru independenţa Scoţiei, în Evul Mediu.

Finala Euro-2020, Anglia – Italia, va avea loc duminică, de la ora 22.00, pe Sadionul Wembley.

PROTV LIVE VIDEO ITALIA-ANGLIA ONLINE STREAM. Jucătorii din naţionala Angliei intenţionează să doneze bonusurile Euro-2020 sistemului de sănătate

Jucătorii din naţionala Angliei intenţionează să doneze bonusurile pentru eventuala câştigare a trofeului Euro-2020 – 9,5 milioane de lire sterline – Sistemului Naţional de Sănătate, informează mirror.co.uk.

“Este un gest remarcabil al jucătorilor care au făcut donaţii imense către NHS în vârful pandemiei, anul trecut”, scrie jurnalul englez, adăugând că Jordan Henderson, căpitanul echipei Liverpool, şi Harry Maguire, de la Manchester United, au susţinut campaniile fundaţiilor NHS.

Federaţia engleză va primi aproximativ 24 de milioane de lire sterline dacă naţionala va câştiga trofeul Euro. Din această sumă, aproximativ 40 la sută va ajunge la cei 26 de jucători, iar ei au discutat deja despre donarea banilor.

Naţionala Angliei va întâlni în finala Euro-2020 selecţionata Italiei, duminică, de la ora 22.00, pe Stadionul Wembley din Londra.

PROTV LIVE VIDEO ITALIA-ANGLIA ONLINE STREAM. UEFA a interzis interpretarea Melodiei Three Lions înaintea finalei Euro-2020

UEFA a refuzat ca melodia Three Lions, renumită pentru refrenul „Football’s coming home (fotbalul se întoarce acasă)” să fie interpretată înaintea finalei Euro-2020, informează lequipe.fr.

Adoptată de fanii englezi începând de la Cupa Mondială din 2018, piesa „Three Lions” nu va fi interpretată înaintea finalei de duminică.

Potrivit lui Frank Skinner, unul dintre textierii hitului lansat în 1996, UEFA s-a opus cererii sale.”UEFA a spus că este prea partizană şi că nu este corect pentru italieni”, a precizat Skinner. La rândul său, forul de conducere al fotbalului european a confirmat că a primit, vineri, o cerere, dar a refuzat-o deoarece programul pentru ceremonia de închidere a fost deja finalizat.

„Nu pot fi încorporate elemente suplimentare în această etapă din cauza programului foarte strâns şi a complexităţii operaţionale înainte de lovitura de începere”, a declarat un purtător de cuvânt al UEFA pentru Reuters.

Spectatorii englezi vor putea totuşi să cânte melodia al cărei refren „Se întoarce acasă” s-a auzit încă de la începutul Euro-2020 în timpul încălzirii naţionalei engleze, la toate meciurile ei de pe Stadionul Wembley.

Federaţia engleză, amendată de UEFA cu 30.000 de euro pentru incidentele de la semifinala Euro cu Danemarca

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis ca Federaţia Engleză de Fotbal să fie amendată cu 30.000 de euro ca urmare a incidentelor de la semifinala Euro-2020 cu Danemarca.
“CEDB a decis amendarea Federaţiei Engleze de Fotbal cu 30.000 de euro pentru folosirea unui laser pointer, probleme în timpul  intonării imnurilor naţionale şi folosirea de dispozitive pirotehnice”, se arată pe site-ul UEFA.

Forul continental a deschis o procedură disciplinară faţă de federaţia engleză, după ce un laser pointer a fost îndreptat către portarul Danemarcei, Kasper Schmeichel, miercuri, în timpul semifinalei Euro-2020 de pe Stadionul Wembley. Imaginile TV au arătat o lumină verde pe faţa lui Schmeichel chiar înainte ca Harry Kane să execute penaltiul din prelungirile meciului de miercuri. Schmeichel a respins balonul în faţă la acel penalti, dar mingea a ajuns tot Kane, iar a doua oară jucătorul de la Tottenham a trimis balonul în poartă. Acest gol, înscris după un penalti controversat, a calificat Anglia în finala competiţiei.

De asemenea, suporterii englezi au fost acuzaţi că au provocat tulburări în timpul imnului naţional al Danemarcei şi că au folosit materiale pirotehnice.

PRO TV va difuza EURO 2024 și EURO 2028 în exclusivitate pentru România

O mare competiție se încheie, în această seară, în direct la PRO TV, cu finală Italia – Anglia. Turneul European de fotbal a fost un spectacol la superlativ. 24 de echipe au jucat în 11 țări, printre care și România.

Meciurile transmise de PRO TV au fost urmărite, în medie, de aproximativ 1,3 milioane de telespectatori. Faptul că ne-ați ales ne onorează. Este însă doar începutul. Doamnelor și domnilor, avem bucuria să vă anunțăm că PRO TV va difuza în exclusivitate pentru România și următoarele două Campionate Europene de fotbal, cele din 2024 și din 2028.

”Românii iubesc să urmărească meciurile de fotbal, iar în 2016 și 2020 au avut ocazia de a vedea turneele EURO la PRO TV. Deoarece dorim să oferim publicului PRO TV, în continuare, bucuria de a-și susține echipele favorite și ca urmare a bunei colabări cu UEFA, ne face plăcere să vă anunțăm că am finalizat achiziția drepturilor de difuzare pentru următoarele două Campionate Europene. Meciurile puternice de fotbal se văd la PRO TV!”, declară Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Despre faptul că parteneriatul va continua, Guy – Laurent Epstein, directorul de Marketing al UEFA spune: ”PRO TV a fost o gazdă foarte bună pentru UEFA EURO 2016 și 2020 în România. Suntem încântați să extindem parteneriatul cu PRO TV pentru următoarele două ediții ale UEFA EURO care se vor disputa în 2024 și 2028. Suntem convinși că PRO TV va continua să ofere o expunere excelentă pentru UEFA EURO tututor fanilor fotbalului din România prin canalele TV și prin platformele lor digitale”.

Trei meciuri de la Euro 2020, difuzate de PROTV, au fost urmărite, fiecare, de peste două milioane de telespectatori, cam cât populaţia Bucureştiului.

Jucat pe Arena Naţională, la Bucureşti, meciul din optimi a fost primul meci difuzat de PROTV, cu o audienţă de peste două milioane de oameni: aproximativ 2.100.000.

Și a fost vremea primei semifinale, disputate pe Wembley. Şi de această dată 2.100.000 de români au stat cu sufletul la gură, la PROTV.

O zi mai târziu am aflat cu cine va juca Italia finală. A doua semifinală, tot pe Wembley, s-a tradus tot prin 2.100.000 de telespectatori, care au celebrat fotbalul la PROTV.

Şi asta nu e tot. Cele 50 de meciuri au fost urmărite, în medie, de aproximativ 1 milion 300 de mii de telespectatori. Promisiune îndeplinită: “Fotbalul se joacă la PROTV!”.

Mai puţin de trei ani ne despart de 2024, când, pe 14 Iunie, în direct din Germania, postul nostru de televiune va spune din nou “Fotbalul se joacă la PROTV!”. Vom transmite, în direct şi în exclusivitate pentru România, EURO 2024.

Meciul de deschidere se va juca la Leipzig. Timp de o lună, până pe 14 Iulie, Germania găzduieşte cea de-a șaptesprezecea ediție a Campionatului European de Fotbal, organizată de UEFA.

Cel puţin noua stadioane germane, de la Allianz Arena, la Olympia Stadion, au numărul minim de 30.000 de locuri cerute de UEFA.

În ceea ce priveşte Campionatul European de Fotbal Euro 2028, aşteptarea nu va dura prea mult, nici în acest caz. În toamna anului viitor, UEFA va anunţa, la sediul său din Elveţia, țara gazdă.

EURO 2028 s-ar putea disputa în România
PROTV va difuza în România, în exclusivitate, turneul European 2028 şi s-ar putea ca bucuria să fie dublă, să putem spune: “Fotbalul se joacă la PROTV, în România!”

Şi asta pentru că, în 2019, România, Grecia, Bulgaria şi Serbia şi-au anunţat candidatura comună pentru Euro 2028. Avem contracandidaţi serioşi: Turcia a confirmat că vrea să găzduiască Euro 2028, iar Italia şi Anglia ar putea face acelaşi lucru.

Şi dacă vă întrebaţi care sunt criteriile pe baza cărora UEFA alege ţara sau ţările gazdă, vă spunem că acolo trebuie respectate drepturile omului şi trebuie să existe cel puţin 3 stadioane cu 50.000 de locuri, din care unul cu 60.000, 3 arene cu 40.000 de locuri şi 4 cu 30.000 de locuri.