ITALIA-ROMÂNIA. Gabi Torje prefaţează EURO 2016: O să picăm în grupă cu Ungaria

ITALIA-ROMÂNIA. Gabi Torje şi Cristi Săpunaru au fost reprezentanţii tricolorilor la conferinţa de presă susţinută luni, la Bologna, în perspectiva partidei amicale pe care România îl va juca marţi, de la ora 21.45, cu Italia.

16 nov. 2015, 12:51
ITALIA-ROMÂNIA. Gabi Torje prefaţează EURO 2016: O să picăm în grupă cu Ungaria

ITALIA-ROMÂNIA. „E important pentru noi să avem un amical de asemenea valoare, este un bun test pentru noi să ne măsurăm forțele. Ar fi frumos să încheiem anul cu o victorie, mai ales după această calificare la care nu se aștepta prea multă lume. Am venit aici să câștigăm și să luăm puncte în clasamentul coeficienţilor„, a declarat Gabriel Torje.

Citeşte şi ITALIA-ROMÂNIA. Tricolorii au avut parte de o primire de gală în Italia VIDEO

ITALIA-ROMÂNIA. Gabi Torje a vorbit și despre şansele tricolorilor la EURO 2016, unde vede o grupă în care România să înfrunte Ungaria: „Cu o bună pregătire și puțină șansă putem face o figură frumoasă. Cred că o să ne întâlnim cu Ungaria în grupă, ei s-au calificat clar, cu două victorii în baraj. Iată că nici grupa noastră nu a fost aşa ușoară cum spune lumea. Sper să avem o grupă accesibilă la Euro, obiectivul nostru este să ajungem în fazele eliminatorii„.

ITALIA-ROMÂNIA. De partea sa, Cristi Săpunaru a spus că şi-ar dori ca Anghe Iordănescu să continue pe banca echipei naţionale şi a glumit în legătură cu executantul loviturilor de la 11 metri: „În primul rând mă bucur că am revenit în circuitul echipei naționale, mi-am dorit mult să se întâmple asta. Ne-am dori să continuăm cu Anghel Iordănescu și credem că asta o să se întâmple, chiar dacă nu este problema noastră până la urmă. Loviturile de pedeapsă o să le bat eu. Serior vorbind, important este să avem noi 11 metri şi o să aibă cine să execute„.