ITALIA-SUEDIA 1-0: Un nou meci decis în ultimele minute la Euro 2016

ITALIA - SUEDIA 1-0. Italia a învins Suedia în Grupa E de la Euro 2016, scor 1-0, și a devenit astfel a doua echipă calificată în optimile de finală, după Franța.

17 iun. 2016, 07:56
ITALIA-SUEDIA 1-0: Un nou meci decis în ultimele minute la Euro 2016

ITALIA – SUEDIA 1-0. Cele două defensive au funcționat foarte bine în prima repriză, iar în timpul în care au lăsat breșe în apărare ofensivele ambelor formații n-au reușit să schimbe scorul de pe tabelă. Partea a doua a fost cu un plus pentru Italia, care a ratat în două rânduri prin Parolo. Zlatan a ieșit și el la rampă, însă într-un mod negativ. Suedezul a primit o pasă la doi metri de buturile adverse și a ratat singur cu poarta goală, însă între timp arbitrul asistent dictase ofsaid. În minutul 88, Eder a dat lovitura după o acțiune individuală de toată frumusețea.

ITALIA – SUEDIA 1-0. După acest meci, Italia se menține pe locul 1, cu 6 puncte, în timp ce pe poziția secundă sunt Irlanda și Suedia cu câte două puncte. Mâine vor juca celelalte două echipe din grupă: Belgia – Irlanda.

ITALIA – SUEDIA 1-0

Eder 88

ITALIA: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Florenzi (Sturaro 85), Parolo, De Rossi (Thiago Motta 74), Giaccherini, Candreva – Eder, Pelle (Zaza 60).

SUEDIA: Isaksson – Johansson, Lindelof, Granqvist, Olsson – Larsson, Ekdal (Lewicki 79), Kallstrom, Forsberg (Durmaz 79) – Guidetii (Berg 85), Ibrahimovic.