Italian prins în horă, după ce a făcut autostopul în România. A ajuns să fie invitat la o nuntă tradițional românească: „Unde am ajuns?”

Un creator de conținut italian care făcea autostopul în București a ajuns să danseze hora la o nuntă de români.

30 iun. 2023, 21:34
Italian prins în horă, după ce a făcut autostopul în România. A ajuns să fie invitat la o nuntă tradițional românească: „Unde am ajuns?”
Italian prins în horă, după ce a făcut autostopul în România

Un italian care a făcut autostopul în România a avut parte de o experiență neașteptată. A ajuns să fie invitat la o nuntă tradițional românească și a filmat toată experiența. Clipul a ajuns viral pe Tik Tok și a strâns aproape două milioane de vizualizări.

Dario Dondoli, un influencer din Italia, a ajuns și în România. Acesta a făcut autostopul, iar ceea ce s-a întâmplat este de-a dreptul uluitor. Românca care a oprit să-l ia vorbea italiană și l-a invitat pe acesta la nunta fratelui ei.

„Autostop România! Să vedem ce se va întâmpla! Să vedem dacă oprește cineva! Forza România!”, spune cunoscutul italian, în timp ce ține în mână un carton pe care scrie „Autostop Romania”.

Citește și: Val de solidaritate pentru Apo. În 24 de ore s-au strâns peste 32 de mii de euro pentru repatrierea trupului tanărului italian decedat într-un accident în Australia. Prietenul său român a fost şi el implicat

Mai apoi, o mașină condusă de o femeie oprește în dreptul lui, iar conversația dintre cei doi este de-a dreptul savuroasă.

„- Bună!

– Bună, ce faci?

– Mă puteți ajuta?

– De unde ești?

– Din Italia!

– Ah! Vorbesc italiană!

– Ah, vorbești italiană?

– Da, da, da, știu, știu!

– Dario!

– Anca Maria!

Bărbatul o întreabă pe femeie dacă îl poate ajuta cu un loc în care să doarmă, dar românca vine cu o altă idee.

„- Am o întrebare pentru tine!

– Spune-mi, spune-mi!

– Știu că românii sunt foarte ospitalieri!

– Da, e adevărat, da!

– Dar ar fi posibil să dormim undeva la noapte?

– În noaptea asta? Da! Bine, bine, hai să facem asta! Apropo, dacă vrei, pot să te iau cu noi! La nunta fratelui meu!

– Serios? Dar nu am haine pe care să le port la nuntă!

– Îți pregătesc eu ceva!

– Mă inviți la o nuntă?

– Bineînțeles că da! Bineînțeles!”

Mai apoi, tânărul italian apare probând un costum pe care i l-a oferit românca.

„- Asta e pentru tine, pentru seara asta! Chiar așa?

– Perfect! Sunt gata!

-Acum suntem gata pentru nunta adevărată!”

La finalul clipului, italianul se filmează în timp ce dansează la nuntă și se întreabă: „Unde am ajuns”.

 

@dariodondoli Autostop in Romania e succede questo… 🤵🏻‍♂️👰🏻‍♀️🇷🇴 Consigliatemi il prossimo viaggio! 😂 #autostop #dariodondoli #romania #matrimonio #ospitalità ♬ suono originale – Dario Dondoli

Citește și: „Calamity Jane”, varianta românească. Femeia care a terorizat poliţia italiană după numeroase jafuri, evadări şi infracţiuni cu violenţă

O parte dintre cei care au văzut videoclipul sunt de părere că totul a fost, de fapt, regizat.

„O fi sau nu regizat, dar sper din suflet ca omenia din noi să nu dispară”/ „Regia, Sergiu Nicolaescu”/ „Asta e vrăjeală. Eu cred că se cunosc”/ „Se cunosc sigur! Avea și costum măsura lui!”/ È vero, ho amici rumeni sono gente buona, gentile” („Este adevărat, am prieteni români sunt oameni buni, amabili”)/ „Che sono ospitali si sa, ma addirittura a un matrimonio così non me lo aspettavo” („Că sunt ospitalieri se știe, dar nici măcar la o nuntă ca aceasta nu mă așteptam”), au fost câteva comentarii.