Italian ucis într-un sat din Suceava de actualul iubit al fostei concubine românce

Sfârşit tragic pentru un italian venit în România după fosta concubină, într-un sat din Suceava. Bărbatul de 65 de ani a fost omorât de noul iubit al femeii când a mers la poarta ei pentru a o convinge să se întoarcă la el. 

25 oct. 2016, 11:14
Italian ucis într-un sat din Suceava de actualul iubit al fostei concubine românce

Antonio Sesa, un italian din Sicilia în vârstă de 65 de ani, a fost omorât în bătaie în comuna suceveană Vama de un localnic de 40 de ani. Victima se afla în România deoarece încerca să o convingă pe fosta lui concubină să se întoarcă la el, în Italia.

Când italianul a devenit agresiv cu femeia, actualul iubit a reacţionat, lovindu-l cu picioarele de mai multe ori pe italian, până când acesta a decedat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor, şi au cerut Tribunalului Suceava arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. Judecătorii suceveni nu au acceptat propunerea procurorilor şi l-au plasat pe individ în arest la domiciliu pentru 30 de zile.