Italienii recomandă România pentru vacanţa 2020. Ţara noastră, inclusă în Top 5 al destinaţiilor sigure, unde Covid-ul e sub control

Esquire Italia a inclus România pe o listă foarte scurtă a destinațiilor europene sigure pentru vacanța e vară din 2020. Alături de țara noastră, se mai află doar Grecia, Croația și Portugalia, țări în care numărul cazurilor de infecţie cu Covid-19 este foarte mic, iar ele sunt considerate sigure din acest punct de vedere.

19 iun. 2020, 10:52
Italienii recomandă România pentru vacanţa 2020. Ţara noastră, inclusă în Top 5 al destinaţiilor sigure, unde Covid-ul e sub control

În recomandarea lor, italienii de la Esquire mai adaugă că, în plus, toate aceste țări sunt la o distanță relativ mică de Italia, iar turiștii nu sunt obligați să facă o călătorie a foarte lungă pentru o vacanță de vară sigură.

Citeşte şi Alexandru Rafila: Am ajuns la 3% cazuri pozitive. Avem o problemă de sănătate publică

Din lista noastră de destinații turistice europene sigure și perfecte pentru această vară, România este cea pe care italienii au tendința să o viziteze cel mai puțin. Cu toate acestea, este o greșeală: pentru iubitorii de mâncare, drumeții pe munte și plimbări în orașe, România este un adevărat paradis. Iar costurile sunt foarte accesibile. 2020 este anul perfect pentru a o descoperi. România este printre cele mai sigure țări de pe tot continentul când vine vorba de pandemia de coronavirus„, îşi argumentează cei de la Esquire recomandarea privitoare la România.