Îţi aminteşti pe Dl. Problemă şi piesa „Beau, beau”? Vezi cum arată după 13 ani şi ce face acum

Dl. Problemă a făcut senzaţie în anii 2000 cu piesele "Beau, beau" şi "Maria". Acum, după 13 ani, este parcă de nerecunoscut. Mult mai îmbătrânit şi cu câteva kilograme în plus, artistul stă în spatele reflectoarelor unde lucrează cu tinere talente.

19 iun. 2013, 17:13

Bogdan Taşcău, alias Dl. Problemă, a spart toate topurile în anii 2000 cu piesa „Beau, beau”. El este unul dintre primii artişti din România care a abordat genul de muzică dance în ţara noastră şi tot el, pe vremea când făcea parte din trupa  MB&C, a lansat The Romanian Jungle, primul material dance românesc.

Cariera de solist a început-o sub numele de Dl. Problemă, inspirându-se din piesa cu același titlu a formației MB&C. A lansat EP-ul Señorita și cântecul „Beau, beau”, care a avut parte de succes în rândul muzicii de petrecere.

Dl. Problemă a dispărut de mult din lumina refelectoarelor. Acum preferă să stea în spatele scenei unde susţine tinere talente. VEZI ŞI: Îţi mai aminteşti de trupa Angels? Vezi cum arată fetele acum şi ce fac FOTO

În 2010, Bogdan a creat alături de Rareș Varniote grupul dance Free Deejays, lansând piesa „You Know” în colaborare cu americanul de origine jamaicană Buppy Lennox.

VEZI: Coafurile anilor ’90. Cât de mult s-au schimbat vedetele. Loredana, aproape de nerecunoscut FOTO