Îţi cauţi de muncă şi vrei un job bine plătit? Vezi cum poţi câştiga în jur de 1.000 de euro pe lună

Dacă ești o persoană organizată, cu bune abilități de comunicare și de rezolvare a problemelor, ai ocazia să câștigi un salariu de 1.000 de euro pe lună, în calitate de asistent de manager

15 nov. 2016, 16:21
Îţi cauţi de muncă şi vrei un job bine plătit? Vezi cum poţi câştiga în jur de 1.000 de euro pe lună

Logistical Support Services caută o Secretară cu peste 1 an de experiență în domeniu. Este nevoie să fi absolvit o facultate de profil, să ai cunoștințe avansate de engleză și spaniolă și să cunoști pachetul MS Office. Vei prelua apelurile și le vei redirecționa către departamentele societății, vei traduce și redacta texte juridice, te vei ocupa de înregistrarea și arhivarea documentelor oficiale și a corespondenței. Salariul este motivant (între 500 și 1.000 de euro pe lună), ai parte de asigurare medicală și de cursuri de formare.
Sephora România angajează un General Assistant Manager. Este nevoie să fii o persoană orientată către soluții și foarte organizată, să ai cunoștințe foarte bune de limba engleză și să te pricepi să folosești MS Office. Vei fi responsabil de organizarea activităților zilnice din birou și de problemele administrative. Vei lucra împreună cu directorul general și vei fi legătura dintre el și departamentele companiei.

Operatorul de transport ETAMAD Grup caută o Secretară. Potrivit ziaruldeiasi.ro, pentru a te califica este nevoie să ai studii superioare terminate în domeniul economic, să ai experiență pe o poziție similară, bune cunoștințe de limba engleză și abilități de operare PC. De asemenea, va fi nevoie să ai și permis auto. Vei susține managerul general în activitățile sale zilnice, vei oferi suport administrativ angajaților companiei și te vei ocupa de rapoartele săptămânale de activitate.

Citeşte şi: Ajutor pentru românii din Serbia. Guvernul îi ajută să muncească în România

Expert Software își mărește echipa cu un Assistant Manager cu peste 2 ani de experiență în secretariat și cunoștințe excelente de limba engleză. Este nevoie să ai studii superioare terminate, să ai competențe în Microsoft Office (mai ales Excel), să fii o persoană organizată și să ai abilități bune de comunicare și prezentare. De asemenea, este important să poți rezolva probleme rapid și să ai abilități de mediere, întrucât vei fi un punct de contact între manager, angajați și clienți. Vei susține managerul în organizarea, planificarea și implementarea strategiilor, vei monitoriza bugetele și resursele și vei înregistra documentele și contractele companiei. Jobul oferă un salariu între 500 și 1.000 de euro pe lună.

Four Seasons Imobconsult angajează o Secretară cu peste un an de experiență în domeniu. Este nevoie să ai studii superioare terminate, o bună cunoaștere a limbii engleze și abilități de operare în MS Office. Jobul presupune preluarea și redirecționarea apelurilor, îndosarierea documentelor și înregistrarea corespondenței. De asemenea, va fi nevoie să faci și operațiuni de contabilitate primară.

Grant Thornton Tax caută un Executive Assistant, cu foarte bune cunoștințe de limba engleză și peste un an de experiență în domeniu. Este nevoie să ai studii superioare terminate în limbi străine, drept, finanțe sau contabilitate, să te poți ocupa de mai multe sarcini deodată, să ai abilități excelente de organizare și comunicare și să fii atent la detalii. Te vei ocupa de activitățile administrative ale companiei și vei îndeplini și câteva sarcini de bază de HR. Salariul pornește de la 300-400 de euro pe lună.