Îţi cauţi perechea pe Internet? Vezi care sunt pericolele

Aplicația de dating Tinder a devenit din ce in ce mai populara și in Romania. Aplicația care afișeaza fotografii ale utilizatorilor aflați in apropiere este apreciata datorita principiului foarte simplu de funcționare: daca doi utilizatori iși exprima in mod independent interesul unul fața de celalalt prin apasarea butonului ''imi place'', ei iși pot trimite mesaje.

05 iul. 2015, 11:21
Îţi cauţi perechea pe Internet? Vezi care sunt pericolele

Inevitabil, popularitatea Tinder a atras atenția și celor care incearca sa caștige bani prin mijloace neortodoxe. Specialiștii, citati de Showbizreport.ro, au realizat un set de reguli pentru o navigare sigura pe Tinder.

1. Ferește-te de profilurile false
Profilurile false sunt din ce in ce mai frecvente pe aplicațiile de dating. Pe Tinder poți seta distanța maxima la care se afla persoanele ce iți vor fi afișate, dar pentru a ținti utilizatorii dintr-o anumita zona escrocii pot falsifica locația. Nu acorda incredere celor cu care vorbești pe Tinder, doar pentru ca par a locui foarte aproape de tine. Acceseaza butonul „i'” pentru a vedea daca aveți prieteni sau interese comune.
Aplicațiile de tip bot incep de obicei conversația intreband utilizatorii daca au mai vorbit inainte. Sunt vizați mai ales barbații care uita mai ușor de securitate in fața unei fotografii atragatoare. Nu accesați niciodata link-uri primite pe Tinder. Foarte rar acestea sunt ceea ce se pretind a fi.

Citeste continuarea pe Showbizreport.ro