Îţi mai aminteşti cum arătau CĂRŢILE DE POVEŞTI ale copilăriei tale? Răsfoieşte-le aici

Publicat: Joi, 25 Aprilie 2013 09:12 // Actualizat: Joi, 25 Aprilie 2013 12:46 // Sursa: RTV.net

Ritmul alert în care trăim zi de zi, aproape că nu ne mai dă răgaz să ne gândim decât la momentul prezent şi la cel care urmează să vină. Foarte rar ne mai facem timp să ne uitam înapoi spre trecut. RTV.NET vă propune să deschideţi, preţ de câteva minute, cutia cu nostalgii şi să răsfoiţi câteva file din perioada copilărie.

Cărui adult, copleşit de griji şi responsabilitaţi, nu i s-a întâmplat să ofteze după anii copilăriei, când principalele "griji" erau joaca şi şcoala.

Îţi mai aminteşti? Cum arătau RECHIZITELE ŞCOLARE în anii '80, '90

Câţi dintre voi au frunzărit ultima oară cărţile de povesti pe care le citeam când eram copii? Cărţile cu coperte din carton, cu hârtie îngălbenită şi aspră, cu personaje desenate rudimentar şi în culori şterse, dar care ne atrageau pe nesimţite în basmele cu Feţi-Frumoşi şi zâne, în poveştile lui Creangă sau în lumile fantastice ale lui Jules Verne.

Pentru cei care sunt curioşi să caute în biblioteca virtuală, ROMÂNIATV.NET a făcut o selecţie a celor mai cunoscute cărţi de poveşti adunate de pe internet.

CITEŞTE ŞI: Cum arătau MANUALELE ŞCOLARE în anii '80, '90

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 oct 06:53
Răspunde | Votează email 0 email
Eugen
Le gasiti pe toate aici:

http://www.cartionline.net/carti-pentru-copii/

Lectura placuta!
25 apr 15:35
...la momentul prezent şi la cel care urmează să vină. Foarte rar ne mai facem timp să ne uitam înapoi spre trecut. RTV.NET vă propune să deschideţi, preţ de câteva minute, cutia cu nostalgii şi să răsfoiţi câteva file din perioada copilărie. ...
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H