Îţi plac bărbaţii liniştiţi sau cei vulcanici? Vezi ce spun astrele!

Dacă ești o persoană destul de credulă şi căreia îi este greu să vadă adevărul sau, pur și simplu, nu vrea să îl accepte, următoarele 5 zodi îți vor deschide ochii fără doar și poate.  

20 mai 2019, 11:43
Îţi plac bărbaţii liniştiţi sau cei vulcanici? Vezi ce spun astrele!

Cele 5 zodii care iti deschid ochii cand iti este greu

  1. Scorpionul

Scorpionul este o zodie extrem de brutală în ceea ce privește modul în care spune adevărul. Preferă să spună un adevăr care să doară decât să te îmbete cu apă rece.

În ciuda imaginii pe care o are, scorpionul este empatic, înțelegător și poate da cele mai bune sfaturi. Îți va deschide ochii atunci când îți este greu și îți va spune ce să faci ca să treci peste.

Ai încredere în scorpion. Te va înțelege fără să fii nevoită să spui prea multe și vei avea parte de niște sfaturi de calitate.

 

  1. Berbec

Deși este o fire încăpățânată, nu se va da înlături din a fi lângă cei care au nevoie. Au un suflet mare, o inimă bună și nu place ca persoanele din jurul său să fie supărate.

Dacă ai nevoie de un sfat, du-te la un berbec. Chiar dacă nu vrei să vezi lucrurile așa cum sunt ele, un berbec îți va deschide ochii. Te va face să vezi lucruril exact cum sunt ele, fără nimic în plus sau în minus. 

Citeste mai mult pe Clair.ro