Îţi poţi schimba viaţa în doar 60 de secunde! Nu e nicio glumă, JAPONEZII FAC ASTA ZILNIC!

Ai un minut? Te poti opri din ceea ce faci acum? Esti nefericit pentru ca simti ca nu mai ai timp sa faci nimic din ceea ce ti-ai propus?

02 dec. 2015, 15:52
Îţi poţi schimba viaţa în doar 60 de secunde! Nu e nicio glumă, JAPONEZII FAC ASTA ZILNIC!

Vrei sa te apuci in sfarsit de dieta la care stai de ani de zile promitandu-ti ca o incepi „de maine”? Nu ai curaj sa ii spui unei persoane ca o iubesti?

METODA PRIN CARE JAPONEZII SE ENERGIZEAZA ZI DE ZI. Iti este frica sa vorbesti in public? Daca ai toatre aceste probleme sufletesti, metoda Kaizen, folosita de milioane de japonezi, te poate ajuta.

Nu este vorba de niciun medicament sau ceai miraculos, este vorba doar de tine! De cat de mult iti pasa de tine si de felul in care iti gestionezi timpul. Tu esti protagonistul vietii tale si doar tu te poti ridica din orice necaz.

De cate ori nu ai zis „De luni ma duc la gimnastica” sau „De maine voi face lucrul X”? Te trezesti la final de zi ca nu ai facut nimic din ceea ce ti-ai propus.

METOIDA PRIN CARE JAPONEZII ISI SCHIMBA VIATA. Aceasta este o adevarata boala a omului modern: lipsa timpului. Ne preocupam de lucruri inutile, obosindu-ne. La final de zi, realizam ca am facut o suta de lucruri, dar nu putem mentiona niciunul cu relevanta pentru sufletul nostru.

Citeşte mai multe pe revista Teo