Îţi pregăteşti copilul pentru un NOU AN ŞCOLAR? Un magazin oferă REDUCERE dacă aduci ghiozdanul vechi

Programul Rabla s-a extins și în acest moment în Maramureș nu este valabil doar pentru autoturisme, ci și pentru ghiozdane. Cei care aduc ghiozdane vechi și cumpară, are o reducere substanțială.

03 sept. 2015, 07:55
Îţi pregăteşti copilul pentru un NOU AN ŞCOLAR? Un magazin oferă REDUCERE dacă aduci ghiozdanul vechi

Rafturile cu rechizite luate cu asalt de părinţi. În mai puţin de 2 săptămâni copiii se întorc la şcoală, iar părinţii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile. Un ghiozdan complet echipat poate ajunge să coste şi peste 500 de lei.

VEZI: CALENDAR AN ŞCOLAR 2015-2016: Când sunt vacanţe şi când se dau teze şi examene

Un patron de magazin din Baia Mare s-a gândit să întindă o mână de ajutor părinţilor şi oferă reduceri substanţiale pentru cei care renunţă la genţile de şcoală vechi. Ei pot să îşi cumpere unele noi cu o reducere de 20 de lei.

„La un ghiozdan nou achiziționat se face o reducere de 20 de lei, dacă se aduce un ghiozdan vechi. Cele care sunt în stare bună și se mai pot folosi după ce se igienizează, acelea le donăm la copii care nu au posibilități. Din ce în ce mai mulți băimăreni sunt interesați, este în creștere. Acest program ține până în luna octombrie”, a declarat Camelia Bonaț, responsabil aprovizionare magazin.

Potrivit actualmm.ro, anul trecut s-au strâns peste 100 de genţi. Dupa ce au fost igienizate acestea au fost dăruite altor elevi, în special la casele de copii sau la familiile cu mulți copii.

Programul a debutat în 1 septembrie şi se va derula întreaga lună. Preţurile pentru un ghiozdan încep de la 15 lei şi ajung până la 250 de lei. Totul depinde de materialul confecţionat, firma dar şi de mărimea genţii.

VEZI ŞI: Controale OPC la magazinele cu rechizite. Ce NEREGULI au descoperit inspectorii VIDEO