Îţi taie respiraţia! Conceptul Vision Mercedes Maybach 6 – VIDEO

Deşi la nivel de concept în prezent, aşa ar putea arăta Mercedes Maybach, ne "atrag" atenţia cei din grupul Daimler-Mercedes. Un coupe de 6 metri si o demonstraţie de lux dus la extrem.

23 aug. 2016, 08:20

Dacă ne amintim că, atunci când încă era brand propriu, Maybach a scos modelul coupe Exelor, in valoare de 8 milioane de euro, care a avut şi clienţi, printre care rapper-ul Jay Z, ei bine, nu este exclus ca şi acest model extravagant să apară pe piaţa mondială într-o bună zi. Este viziunea celor de la Mercedes de această dată,  probabil pentru următorii 5 sau 10 ani. În ultima perioadă, atât Daimler-Mercedes cât şi Bmw, s-au tot întrecut în prezentarea proiectelor prototip pentru a creea o imagine viitorului auto.

În cazul de faţă, vorbim despre un concept, coupe, de două locuri, in totalitate electric, ce poartă numele Vision Mercedes Maybach 6. Impresionantă lungimea acestuia, de aproape 6 metri. Maybach 6 ar putea fi propulsat de 4 motoare electrice care pot produce la un loc, 738 de cai putere. Îndeajuns pentru a atinge suta în mai puţin de 4 secunde.  Nasul lung al maşinii aminteşte de Mercedes-AMG GT iar „coada” lungă, conică şi luminile sunt asemănătoare cu cele ale conceptului Mercedes-AMG Vision Gran Turismo de acum câțiva ani. Uşile tip „fluture” nu lipsesc din acest ansamblu extravagant iar roţile de 24 de inchi par sa contureze perfect acest tablou. O variantă de strada, cu siguranţa ar fi ceva mai cuminte.

Interiorul este definiţia luxului, plin de tehnologie modernă! Practic, parbrizul va fi un ecran digital imens care va furniza informaţii despre trafic, masină sau informaţii geografice, nemaivorbind despre scaunele imense din piele, stilul Chesterfield sau insertiile de lemn care te fac, fără doar şi poate, să te întrebi cât va costa un astfel de model.

 

VIDEO VISION MERCEDES MAYBACH 6

sursă: youtube.com