Iubăreața Venus în Capricorn. Cum se schimbă energia iubirii pentru ZODII până în 16 februarie 2024

Saturn guvernează semnul zodiacal Capricorn, asociat cu persoane logice, măsurate și cu un simț puternic al responsabilității.

02 feb. 2024, 14:32
Iubăreața Venus în Capricorn. Cum se schimbă energia iubirii pentru ZODII până în 16 februarie 2024

De două ori pe an, Venus călătorește prin fiecare semn zodiacal, iar în 2024, a intra în semnul Capricornului. Din punct de vedere astrologic, Venus este o planetă care are o semnificație deosebită. Venus, una dintre planetele personale alături de Mercur, Marte și altele, simbolizează modul în care oferim și primim iubire, modul în care interpretăm energiile creative și o varietate de alte aspecte.

Nu contează sub ce semn ai fost născut. Planeta iubirii va avea ceva special pregătit pentru tine, oricare ar fi. Pentru a începe, să trecem în revistă momentele importante din acest tranzit al lui Venus. A intră în Capricorn: 23 ianuarie 2024 și va rămâne aici până în 16 februarie 2024.

Horoscop Urania februarie 2024. Luna îndrăgostiţilor nu se dezminte, o zodie primeşte inelul de Valentine’s day

Cum afectează Capricornul energia lui Venus?
Pentru a ajunge la detalii, să analizăm mai atent personalitatea Capricornului.

Saturn guvernează semnul zodiacal Capricorn, asociat cu persoane logice, măsurate și cu un simț puternic al responsabilității. Capricornii sunt ambițioși, muncitori și serioși, în special când vine vorba de carierele și relațiile personale, deoarece sunt asociați cu casa a zecea a statutului și profesionalismului în astrologie.

Toate semnele zodiacale vor fi devotate atunci când Venus împrumută energia practică a Capricornului. Urmarirea timpului este de asemenea crucială în timpul acestei tranzitări. Cu Saturn influențând timpul și luarea deciziilor deliberată, Venus capătă o calitate mai rezervată care ne amintește să fim prudenți cu afecțiunea și empatia noastră.

Horoscop rune februarie 2024. Berkana vine cu majorări de salarii, Dagaz cu noroc pe toate planurie. Wunjo, deşi inversată, are grijă de o zodie

Intrând în Capricorn, Venus va simți o rezervă și organizare semnificativ mai mare, în contrast cu perioada petrecută în Săgetător, când era probabil mai jucausă și lipsită de griji. În timpul tranzitului Venerei prin Capricorn, un subiect prominent ar putea fi loialitatea și dependabilitatea de la cei mai apropiați nouă.

Iată cum sunt ultimele două săptămâni cu Venus în Capricorn 2024 pentru zodii

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Dacă ești Berbec, această tranzitare te poate face să te simți foarte atrăgător, în special la locul de muncă. Poate simți lipsa libertății și spontaneității pe care Venus în Săgetător ți le-a adus, dar acum este momentul tău să te așezi. Cum poți folosi acest timp pentru a construi relații care să te ajute să-ți atingi toate obiectivele? Apropie-te de ceea ce contează cel mai mult pentru tine, făcând pași mici!

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Dragă Taur, experimentezi o tranzitare foarte puternică. Tu, un semn de pământ guvernat de Venus, cunoști atât latura senzuală a lui Venus, cât și latura practică a Capricornului. În această perioadă, cum poți echilibra dorința ta de indulgență cu necesitatea ta de stabilitate? Fii atent la obstinația și gelozia ta; s-ar putea să fie mai ușor decât crezi!

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

În timpul acestei tranziții, dragă Gemeni, ai putea fi surprins de propria ambiție. Chiar dacă Venus este planeta iubirii, când formează un sextil cu Capricornul, energia sa structurată te poate face să te concentrezi asupra iubirii și controlului de sine. Chiar dacă acest lucru contravine naturii serioase a Capricornului, asigură-te că-ți păstrezi simțul umorului. Ai o carismă irezistibilă și un talent imens.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.