Iubirea secretă a Danielei Nane. Dezvăluiri intime peste ani

Publicat: Sâmbătă, 19 Martie 2016 12:21 // Actualizat: Sâmbătă, 19 Martie 2016 17:08 // Sursa: romaniatv.net

Daniela Nane rupea inimi încă din anii de liceu, dovadă stând şi destăinuirea fostul ei profesor, Alexandru Vlahovici.

Frumuseţea i-a adus Danielei trofeul Miss România, în 1991, multe roluri în filme şi piese de teatru, dar şi numeroase iubiri. A fost căsătorită în perioada 1998-2002 cu omul de afaceri Viorel Popa, cu care de altfel are şi un băiat, pe Codrin (15  ani), apoi a bifat o poveste de dragoste cu Andrei Zincă, regizor de telenovele, iar în prezent inima îi bate pentru şarmantul om de afaceri şi profesor de istorie Adrian Cioroianu (48 de ani).

Şi în adolescenţă era frumuşică foc, astfel că era curtată de toţi colegii din Liceul ”Emil Racoviţă”, din Iaşi. Iar recent, s-a trezit cu o declaraţie de dragoste impresionantă, din partea fostului ei profesor de fizică, Alexandru Vlahovici, care, deşi a iubit-o în tăcere,  abia acum a avut curajul să-i spună în faţa întregii ţări ce a simţit.

În plus, a postat pe Facebook şi o fotografie cu ei doi: ”Mai ţii minte când a fost făcută poza? Recunosc că eram îndrăgostit de tine, dar tu habar nu aveai, poate că a fost mai bine aşa. Ai terminat liceul, ai plecat la Bucureşti şi fiecare a mers pe drumul lui. Succesele tale, ca actriţă, m-au bucurat întotdeauna, au fost liantul „neuitării”. Dar, asta-i soarta profesorilor, să iubească în taină. Erai favorita mea", scrie Click.ro.

Contactată de reporterii Click!, ea s-a fâstâcit: ”Am fost surprinsă de declaraţii şi nici nu ştiam ce să răspund. E foarte drăguţ că a luat legătura cu mine, după atâţia ani”.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Daniela Nane Daniela Nane Facebook lexandru Vlahovici miss romania
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 mar 13:34
...property="fb:app_id" content="108858449483010"/>...
19 mar 12:38
...de declaraţii şi nici nu ştiam ce să răspund. E foarte drăguţ că a luat legătura cu mine, după atâţia ani”. Sursa Romaniatv.net Pe aceeas tema......
19 mar 12:38
... Daniela Nane rupea inimi încă din anii de liceu, dovadă stând şi destăinuirea...
1
EUR
4.8357
RON
12 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H