Iubirea secretă a lui Vladimir Putin. Preşedintele Rusiei se pare că mai are o fiică, pe care a făcut-o cu o menajeră ajunsă acum milionară

Președintele rus Vladimir Putin ar putea fi tatăl unei fete în vârstă de 17 ani crescută de un milionar discret din St. Petersburg, potrivit informaţiilor apărute pe un site rusesc de investigații.

25 nov. 2020, 18:02
Iubirea secretă a lui Vladimir Putin. Preşedintele Rusiei se pare că mai are o fiică, pe care a făcut-o cu o menajeră ajunsă acum milionară

Elizaveta Vladimirovna Krivonogih „seamănă fenomenal cu preşedintele Rusiei ” Vladimir Putin, notează cei de la Proekt pe baza unor fotografii pe care afirmă că le-au publicat pe site. Mama fetei, Svetlana, este proprietara unei companii care deține un pachet minoritar de acțiuni la Rossiya Bank, dar valoarea totală a proprietăților și afacerilor cunoscute ale familiei Krivonogih din Moscova, St. Petersburg și stațiunea Soci se ridică la 7,7 miliarde de ruble (aproximativ 102 milioane de dolari).

Citeşte şi Vladimir Putin majorează impozitul pe veniturile mari. Măsură extremă luată de Rusia, pentru a susţine economia afectată de pandemie

Jurnaliștii afirmă că au intrat în posesia unor documente, cel mai probabil certificatul de naștere, în care tatăl fetei nu este identificat cu excepția patronimicului Vladimirovna. Programele de recunoaștere facială ar arăta o similaritate de 70,44% între fata de 17 ani și Vladimir Putin, o compatibilitate de 75% însemnând că fotografiile sunt cu aceeași persoană. „Putem trage concluzia că ar putea fi înrudiți„, afirmă IT-istul Hassan Ugail, cel care a efectuat analiza.

Elizaveta Krivonogikh s-a născut în 2003 și ar fi trăit în ultimii ani sub un alt nume. Aceasta şi-a șters toate fotografiile în care i se vedea fața de pe conturile social media create sub numele diferit, după ce jurnaliștii au contactat-o pe mama sa.

Relația lui Putin cu mama fetei ar fi început în anii 1990 înainte ca acesta să devină președinte, afirmă cei de la Proekt, citând două surse anonime. Femeia ar fi lucrat ca menajeră și a locuit într-un apartament comunal înainte să se mute „în cea mai de elită locuință pe care și-ar putea-o dori un rezident al St. Petersburg”. Relația dintre cei doi s-ar fi încheiat undeva către sfârșitul deceniului trecut.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a afirmat că a mai fost întrebat despre Krivonogih dar că nu știe nimic despre ea. „Da, am fost întrebat despre acel nume dar n-am auzit nimic niciodată și nu știu nimic”, a declarat acesta după publicarea investigației Proekt.

Preşedintele Rusiei, care este divorțat din 2013, a evitat în mod repetat întrebările de a confirma sau nega relatările mai multor canale media potrivit cărora ar fi tatăl a alte două fete, endocrinologul Maria Vorontsova și Katerina Tikhonova, directoarea unui institut științific.


loading...