Iubita lui Ronaldo a ajuns în Bucureşti. Vezi cum era îmbrăcată şi cine a aşteptat-o la aeroport

Roberto Cavalli a venit, joi, personal să deschidă primul magazin Cavalli în Bucureşti. Celebrul designer a ţinut, însă să o aibă în prezentarea lui pe Irina Shayk, un celebru model de talie internaţională. Irina a venit de la New York şi a aterizat în Capitală în jurul orei 18.00. Complet naturală, fără pic de machiaj şi cu părul prins, iubita lui Cristiano a trecut neobservată prin aeroport.

18 apr. 2013, 19:36
Iubita lui Ronaldo a ajuns în Bucureşti. Vezi cum era îmbrăcată şi cine a aşteptat-o la aeroport

Irina Shayk a aterizat în Capitală cu puţin înainte de ora 18.00, cu doar o oră înainte de începerea evenimentului de lansare. Complet naturală, fără pic de machiaj, cu părul prins într-un coc şi ochelari de soare la ochi, Irina a ieşit din aeroport cărându-şi singură bagajele, deşi era însoţită de un asistent şi doi reprezentanţi ai organizatorilor.

Potrivit cancan.ro, celebrul top-model nu a fost preluat imediat de limuzina care i se pusese la dispoziţie, ci a fost nevoit să aştepte câteva minute pe trotuar.

Interesant este că, deşi iubitul ei este celebrul fotbalist de la Real Madrid, Christiano Ronaldo, iar pictorialele ei au făcut înconjurul lumii, nimeni nu a recunoscut-o pe Irina şi nimeni nu a întors capul după ea.

VEZI ŞI: Logodnica lui Cristiano Ronaldo, Irina Shayk, SUPER SENZUALĂ într-o campanie publicitară FOTO