Iubita lui Ashton Kutcher, ucisă cu 47 de lovituri de cuţit. Actorul, chemat să dea declaraţii

Ashton Kutcher ascunde o dramă greu de imaginat. Pe vremea când avea doar 23 de ani, actorul a suferit o mare pierdere. Iubita lui a fost ucisă cu sânge rece de un criminal în serie cu 47 de lovituri de cuţit. Acum, după 14 ani, Kutcher este chemat la tribunal pentru a povesti ce s-a întâmplat în acea zi fatidică.

24 ian. 2015, 20:51
Iubita lui Ashton Kutcher, ucisă cu 47 de lovituri de cuţit. Actorul, chemat să dea declaraţii

Ashton Kutcher a trecut prin momente foarte grele în urmă cu 14 ani, pe vremea când era doar un puştan. Pe 21 februarie 2001, iubita lui a fost ucisă cu bestialitate de un criminal în serie, în timp ce făcea duş. Bărbatul, care locuia în apropiere de ea, a intrat peste iubita actorului în casă şi înjunghiat-o cu 47 lovituri de cuţit.

Cercetările făcute de-a lungul timpului au scos la iveală informaţii cutremurătoare despre criminal. Oamenii legii spun că după Ashley, au urmat patru victime şi se suspectează că Gargiulo a omorât cel puţin 12 femei.

Potrivit okmagazine.ro, criminalul în serie a fost arestat în 2008, după ce poliţia a găsit probe ADN în apartamentul unei femei care supravieţuise unui atac al lui Gargiulo.

Acum, după 14 ani, psihopatul va fi judecat, iar Ashton Kutcher este aşteptat să depună mărturie.

Actorul a povestit că în acea seară ar fi trebuit să se vadă cu Ashley, dar nu reuşiseră. Apoi el o sunase de două ori, iar ea nu răspunsese. Ashton s-a dus la ea acasă, dar cum nimeni nu a răspuns la sonerie, a privit pe geam şi a văzut o pată mare roşie care a presupus că era vin. A crezut că Ashley se supărase că nu se văzuse cu el şi se răzbunase, distrându-se la ea acasă. Ashton a plecat atunci fără să ştie că fata de 22 de ani zăcea moartă în casa ei. 14 ani mai târziu, starul trebuie să retrăiască oribilele momente.

Citeşte şi: Primele FOTOGRAFII cu fetiţa actorilor Mila Kunis şi Ashton Kutcher

Actorii Mila Kunis şi Ashton Kutcher, care sunt părinţii unei fetiţe în vârstă de două luni, s-ar fi căsătorit recent, în secret, potrivit presei americane, care scrie că artista a fost văzută la un meci de baschet purtând ceea ce pare a fi o verighetă.