Iubita lui Cristi Boureanu, primele declaraţii despre scandalul cu poliţiştii: „Râdeau şi mă înjurau, filmau tot”

Cristian Boureanu a ajuns pe mâna polițiștilor, după ce în noaptea de joi spre vineri a fost oprit de oamenii legii. Fostul politician a lovit un polițist, i-a amenințat și i-a înjurat. Laura Dincă, iubita acestui îi i-a apărarea şi spune că scandalul a pornit chiar de la oamenii legii.

09 iun. 2017, 14:07
Iubita lui Cristi Boureanu, primele declaraţii despre scandalul cu poliţiştii: „Râdeau şi mă înjurau, filmau tot”

Invitată într-o emisiune tv, Laura Dincă a vorbit despre scandalul cu poliţiştii, în urma căruia fostul politician Cristian Boureanu a ajuns la secţia de poliţie.

„Ne-au oprit pentru legitimare şi au început să ne vorbească urât. Poliţiştii râdeau şi mă înjurau, filmau tot. Poliţiştii au început să tragă de Cristi, l-au scos din maşină cu forţa. Cristi a intrat în panică, eram şi eu în pericol. Poliţistul mi-a smuls telefonul şi mi-a spus să nu mai filmez. Îmi tremurau picioarele, iar poliţiştii îmi spuneau să tac dracu din gură. Toată lumea râdea în cerc, dar nimeni nu îi despărţea. Când poliţistul l-a înjurat de fiică şi de mamă, Cristi i-a dat un picior în faţă”, a declarat Laura Dincă, pentru „Star Matinal”.

Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj, după ce a insultat şi lovit poliţişti de la Poliţia Rutieră. Maşina în care erau pasageri fostul parlamentar şi prietena lui a fost oprită în trafic vineri, în jurul orei 01.30, în zona Pieţei Charles de Gaulle, iar după ce şoferul a fost legitimat şi i s-au înapoiat actele, Boureanu a insultat poliţiştii, unuia dintre ei i-a prins degetele la portieră, iar pe altul l-a lovit cu genunchiul.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ultraj pentru Cristian Boureanu, fostul politician fiind audiat.

Citeşte şi Marian Godină, reacţie dură, după ce Cristian Boureanu a lovit un poliţist: Ar fi incredibil să nu fie aşa