Iubita lui Cristian Boureanu a pregătit deja două contestaţii la BAC 2016

Laura Dincă a trăit emoţii crunte până la aflarea rezultatelor de la BACALAUREAT 2016. Iubita lui Cristi Boureanu a anunţat că va contesta notele la două din cele trei probe.

13 iul. 2016, 15:35
Iubita lui Cristian Boureanu a pregătit deja două contestaţii la BAC 2016

Laura Dincă a mers luni în șir la meditații la română, istorie și geografie, materiile la care urma să susțină probele scrise la BAC 2016. De departe, cel mai greu examen i s-a părut cel la limba și literatura română, unde spera să pice pe subiect. Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă pentru ea, iar cerințele au pus-o în dificultate. Prin urmare, a obținut doar nota 5,15.

Iubita lui Cristian Boureanu a aflat notele de la Bacalaureat. Veştile nu sunt tocmai bune

„Am greșit la română, pentru că am scris despre romanul Ion și trebuia să scriu despre Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război.  M-am gândit că o să fiu la limită.  Nu mă mai interesează cât am luat”, a declarat Laura Dincă pentru Libertatea.

În schimb, ea susține că a avut parte de o surpriză neplăcută în ceea ce privește celelalte note. Mai exact, Laura a obținut doar 5,3 la istorie și o notă un pic mai mare la geografie, respectiv 7,55.

„Vreau să depun contestație la istorie, pentru că mă așteptam la nota 7,00, așa mi-a ieșit la barem. La fel vreau să procedez și la geografie, conform calculelor mele mă așteptam la nota 9,00. Pentru mine contează nota la geografie, pentru că vreau să dau la Facultatea de Turism”, a precizat iubita lui Cristian Boureanu.