Iubita lui Daniel Pavel a cunoscut-o pe fosta soție a prezentatorului. Cei trei au mers împreună în vacanță

Prezentatorul Daniel Pavel a plecat împreună cu fosta soție, copilul și actuala iubită în vacanță. Află cum se înțeleg cele două femei din viața bărbatului.

30 aug. 2022, 18:32

Daniel Pavel și fosta soție au rămas prieteni de dragul copilului

Prezentatorul Daniel Pavel a fost în trecut căsătorit cu Anca, având împreună și un băiat în vârstă de 17 ani. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câțiva ani, dar au rămas prieteni pentru ca fiul lui să îi poată avea alături pe amândoi. Între timp, prezentatorul și-a refăcut viața și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria Pop. Cele două femei se cunosc și, potrivit apropiaților lor, acestea se înțeleg foarte bine.

Daniel, alături de fiul său, actuala iubită și fosta soție au petrecut chiar și o vacanță împreună. Acesta a mărturisit că s-a bucurat de fiecare moment, fără să existe vreun moment conflicte sau neînțelegeri.

Citește și: Motivul pentru care Jojo şi Paul Ipate nu se căsătoresc. Ce spune actriţa după 8 ani de relaţie: „Nu trăim într-o fericire continuă”

Daniel Pavel: „Sunt norocos din punctul ăsta de vedere”

Vedeta a declarat că de câteva luni este într-o vacanță care nu se mai termină și că fiul lui este cel care i-a propus această excursie. „Din ianuarie tot într-o vară o țin. Am fost plecat și cu familia. Am avut ocazia să plec și cu ai mei, cu tata, că doar pe tata îl mai avem, apoi cu iubita, cu Ana și apoi cu băiatul meu și cu mămica lui. Adică am făcut așa o gașcă extraordinară. Vara pentru mine înseamnă și adrenalina soarelui, adică nu doar vitamina D. Am fost cu fiecare în parte, adică sunt norocos din punctul ăsta de vedere.”, a declarat Daniel Pavel pentru ego.ro, citat de spynews.ro.

Prezentatorul TV a mai spus și că fiul său este aromân după mamă și că a avut ocazia să vadă alături de el sărbătoarea de Sfânta Maria în nordul Grecei, în orășelele din care provine familia băiatului.

Daniel Pavel și fosta soție se înțeleg mai bine după despărțire

Daniel și fosta soție au o strâns legată relație de prietenie, care este din ce în ce mai bună pe zi ce trece. Potrivit prezentatorului, cei doi sunt acum mai maturi și privesc altfel experiențele vieții. El mai spune și că: „Mult mai bine ne înțelegem acum pentru că relațiile sunt ca vinul bun, tot s-a făcut comparația asta, îmbătrânesc, în sensul înțelepciunii odată cu trecerea timpului. Așa și noi. Suntem mult mai bine acum, mult mai inteligenți, am învățat valoarea unui compromis, puterea pe care o are un compromis, că nu are o conotație negativă. Și pentru beneficiul copilului, dar și al nostru ca individ, că până la urmă asta e ideea, să trăim frumos pe lumea asta. E și scurt timpul pe care îl avem.”

Citește și: George Buhnici a fost audiat de CNCD. Care a fost reacţia fostului prezentator de la Pro TV: „Discuțiile au durat 30 de minute”