Iubita lui Gheorghiță i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Imaginile anului cu Monica Bîrlădeanu

Iubita lui Gheorghiță i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Monica Bîrlădeanu trăiește viața la intensitate maximă și acum s-a apucat de sporturi extreme. Vedeta a savurat din plin vacanța în Grecia, petrecută alături de partenerul său și le-a arătat prietenilor virtuali multe imagini de acolo.

29 aug. 2023, 15:03
Iubita lui Gheorghiță i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Imaginile anului cu Monica Bîrlădeanu
Iubita lui Gheorghiță i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Iubita lui Gheorghiță i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Pentru că este foarte activă pe rețelele sociale, actrița a postat pe contul de socializare un video în care le arată tuturor cât de repede a învățat să schieze pe apă.

Citește și: Monica Bîrlădeanu, apariţie incendiară în costum de baie la 44 de ani! Vedeta a făcut furori la plajă FOTO

Iubita lui Gheorghiță i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Chiar dacă nu a fost ușor și a luat destule căzături, într-un final a reușit să se descurce. „Am zis că dacă schiez în general binișor pe zăpadă, îmi iese repede și waterski-ul. Numai că n-a fost așa. Lovee, P.S. Să fiu cinstită, au mai fost vreo trei fail-uri pe care nu vi le-am arătat, ca să nu par complet varză”, a fost comentariul Monicăi la video-ul postat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)

Ce studii are Monica Bîrlădeanu

Vedeta a început să cocheteze cu televiziunea în urmă cu mai bine de 20 de ani, mai exact de pe vremea aceea era studentă la Facultatea de Drept. fiind remarcată încă din primul an. A debutat în televiziune în anul trei de facultate, iar de acolo până la o carieră în showbiz a fost un singur pas. În momentul în care și-a dat seama că lumea artistică este chemarea ei, a plecat la Los Angeles pentru a urma cursuri de actorie.

Monica Bîrlădeanu a lucrat mai întâi ca model, după care a început să primească propuneri din partea televiziunilor. A făcut câteva campanii publicitare încă din primul an de facultate, apoi a început să lucreze în televiziune. Prima emisiune pe care a prezentat-o a fost ”La strada”, de la B1 TV.

Dragilor, stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata e un barbat ABSOLUT NECASATORIT, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala. Va imbratisez tare”, a spus Monica Bîrlădeanu.