Iubita lui Ilie Năstase a comis-o în public. Bruneta, surprinsă de paparazzii în timp ce încălca legea. „Nasty” a fost de faţă

Incredibil, dar adevărat! Într-o singură zi, iubita lui Ilie Năstase a încălcat legedea de două ori! Fostul tenismen a fost de faţă, dar nu a intervenit! Imaginile surprinse de paparazzii sunt uluitoare!

01 oct. 2018, 07:21

Proaspăt divorţat de Brigitte Sfăt, Ilie Năstase îi acordă acum toate atenţia Ioanei Simion, noua sa iubită, scrie spynews.ro. Numai că, din câte se pare, prea multă afecţiune dăunează.

Citeşte şi Ce a păţit Brigitte Sfăt la doar o zi după ce a divorţat de Ilie Năstase. ESTE ÎNGROZITOR!

Recent, cei doi amorezi au fost surprinşi în timp ce se pregăteau să intre într-un hotel renumit din Capitală. Odată pătrunşi în interiorul stabilimentului, cei doi au stat acolo mai bine de oră. Nu e treaba noastră ce au făcut acolo, însă, imediat după ce au plecat, Ioana Simion a fost protagonista unor momente incredibile.

Pentru că „Nasty” a rămas fără permis, după ce a fost prins băut la volan, rolul de şofer i-a revenit brunetei. Acesta nu a dat doi bani pe Codul Rutier. Cu Ilie Năstase în dreapta sa, femeia a întors autoturismul pe linie dublă continuă, iar apoi a circulat pe linia de tramvai.

Din fericire pentru ea, dar şi pentru celebrul său partener, niciun poliţist de la circulaţie nu se afla în zona în care Ioana Simion şi-a făcut de cap la volan. Astfel, cei doi îndrăgostiţi şi-au conwtinuat deplasarea nestingheriţi.