Iubita lui Keo, în pragul anorexiei: „Nu m-am oprit unde trebuia”. Cum arată acum Misty

Prezentă la un eveniment monden, Misty i-a surprins pe toţi cei prezenţi cu silueta sa de invidiat. Dacă mulţi au admirat-o pentru felul în care arată, au existat şi păreri contra. Gurile rele spun că Alexandra Pavel, alias Misty, se află în pragul anorexiei. 

02 oct. 2016, 11:27

Îmbracata intr-o rochita neagra, mulata, ea a fost admirata si complimentata de cei prezenti, insa au fost si unii care i-au atras atentia ca e mult prea slaba si ca mai are un pas pana la anorexie.

Artista a declarat însă că nu are probleme cu greutatea şi că nu ţine vreun regim strict. Ea a spus că face mult sport şi că încearcă să nu facă excese în ceea ce priveşte mâncarea:

“Intr-adevar sunt mult prea slaba. Am incercat sa slabesc la un moment dat, pentru ca iarna mai pun cateva kilograme pe mine, insa nu stiu ce am facut ca nu m-am oprit unde trebuia, la 53 de kilograme, asa imi sta mie bine, si am ajuns la 49-50 de kilograme. Nu prea ma avantajeaza. Toata lumea imi spune ca sunt mult prea slaba. Dar eu ma simt bine si-mi place. Nu pot spune ca am tinut o dieta anume, incerc sa nu fac excese si fac mult sport. Iarna merg la sala, iar vara fac multe activitati: inot, merg cu rolele, cu bicicleta”, a declarat Misty pentru WOWbiz.ro.