Iubita lui Lewis Hamilton ŞOCHEAZĂ: Mi s-a spus că am faţă de pizza, am fost la un pas de moarte

Nicole Scherzinger, iubita pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton, a acordat pentru Daily Mail, în care a dezvăluit câteva lucruri mai puţin ştiute despre ea. Astfel, cântăreaţa de 36 de ani a spus că suportă destul de bine durerea, şi-a scos măselele de minte la 20 de ani şi că este speriată de un posibil eşec profesional.

14 oct. 2014, 14:07
Iubita lui Lewis Hamilton ŞOCHEAZĂ: Mi s-a spus că am faţă de pizza, am fost la un pas de moarte

Când aveam 14 ani, au început să-mi apară coşuri pe chip, mi se spunea faţă de pizza. Am încercat să le usuc cu pastă de dinţi şi să le acopăr cu anticearcan.

Sora mea, Kealea, este cu opt ani mai mică decât mine şi a avut aceleaşi probleme. Este antrenor de Pilates şi mamă a trei copii, nu prea are timp. Mi-a recomandat un tratament pe care îl folosesc şi acum, deoarece mai am probleme pe bărbie şi în jurul frunţii„, a dezvăluit Nicole Scherzinger, iubita lui Lewis Hamilton, în interviul acordal Daily Mail.

Citeşte şi VIRALUL MOMENTULUI. Vladimir Putin, SFIDAT de Lewis Hamilton VIDEO

Îmi plac cartofii prăjiţi, peştele prăjit, cipsurile şi deserturile. Mănânc din ele de câteva ori pe săptămână, dar per total o fac cu moderaţie„, a mai spus Nicole.

Vezi şi Iubita lui Lewis Hamilton face valuri la Monte Carlo. Imagini TULBURĂTOARE cu Nicole, pe yacht FOTO

După primele apariţii în formaţia Pussycat Dolls, am fost infestată cu salmonella şi am făcut o intoxicaţie foarte puternică. Am fost internată şase zile, atât de rău încât am fost la un pas de moarte„, a explicat iubita lui Lewis Hamilton.

Citeşte şi Lewis Hamilton, mai SLAB decât oricând. Selfie TERIBIL, a pierdut 6 kg FOTO