Iubita lui Ronaldo, Georgina Rodriguez, din sărăcie la palat: ”Dormeam într-o cameră de depozitare de 300 de euro”. Noul documentar Netflix despre tânăra ce i-a furat inima fotbalistului VIDEO

Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo, trăiește în lux și are contracte cu branduri faimoase, însă înainte de a-l cunoaște pe celebrul fotbalist, traia în condiții extrem de modeste.

07 ian. 2022, 23:57

Georgina Rodriguez (27 de ani), iubita lui Ronaldo, a devenit una dintre cele mai faimoase prezențe din social-media. Tânără este imaginea mai multor brand-uri de lux și unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume în urma relației cu Cristiano Ronaldo (36 de ani).

O altă dovadă a celebrității ei este și noul documentar Netlix despre viața ei, care va fi lansat la data de 27 ianuarie.

„Mulți îmi cunosc numele, însă puțini știu cine sunt. Este despre minciunile din spatele publicațiilor, povești de pe Instagram și de la diverse evenimente. Toate episoadele vor apărea pe 27 ianuarie”, se arată în comunicat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Netflix España (@netflixes)

La momentul actual Georgina Rodriguez este însărcinată cu gemeni și va da naștere în luna aprilie. Deși viața ei acum este de-a dreptul fabuloasă, până să-l cunoască pe Ronaldo, tânăra a recunoscut că își ducea traiul de la o zi la alta, încercând să facă rost de bani pentru a plăti chiria pentru locuința mai mult decât modestă în care locuia.

În documentarul de pe Netflix despre viața sa, Georgina a recunoscut că obișnuia să locuiască într-o cameră de depozitare, pentru care plătea 300 de euro pe luna, întrucât, nu-și permitea altceva din punct de vedere financiar.

”Sosirea mea la Madrid a fost extraordinară. Căutam apartamente ieftine, trei sute de euro. Am ajuns să dorm într-un apartament care fusese o cameră de depozitare. Era frig iarna și cald vara… În ziua în care l-am cunoscut pe Cristiano, viața mi s-a schimbat.

Știu cum e să începi de jos și să te chinuiești să ajungi cu banii la final de lună. Empatizez mult cu oamenii, datorită originilor mele umile.

Acum, că pot să-i ajut pe cei care au nevoie, mă simt foarte satisfăcută. Am muncit mult și am avut o viață plină de sacrificii. Iar Universul m-a recompensat cu cel mai bun lucru posibil: o familie frumoasă”, a dezvăluit Georgina Rodriguez, relatează digisport.ro.