Iubita lui Prigoană DEZVĂLUIE adevăratul motiv pentru care stă cu omul de afaceri: Sunt fericită că Silviu este avut

Silviu Prigoană şi noua lui iubită au o relaţie de aproape un an de zile. Chiar dacă gura lumii spune că femeia ar sta cu el numai pentru bani, aceasta dezminte acest lucru şi mărturiseşte că îl iubeste pentru calităţile pe care le are.

28 apr. 2016, 11:34
Iubita lui Prigoană DEZVĂLUIE adevăratul motiv pentru care stă cu omul de afaceri: Sunt fericită că Silviu este avut

Mihaela Botezatu, femeie de afaceri în Sibiu până mai de curând, a renunţat la tot şi s-a mutat la Bucureşti, pentru a fi alături de Silviu Prigoană. 

Chiar dacă povestea lor a început timid, căci Mihaela auzise lucruri îngrozitoare despre Silviu Prigoană de la televizor, acum nu regretă niciun minut că s-a implicat sută la sută:

Eu nu eram neapărat pregătită. Mă gândeam că încă sunt mici copiii mei. În urmă cu o lună faţă de întâlnirea noastră, am fost la Ierusalim şi m-am rugat la Dumnezeu să trimită un bărbat în viaţa mea, pentru că prea eram concentrată pe muncă şi copii. Acum sunt un om împlinit şi nu am cuvinte să exprim fericirea pe care o trăiesc„, a declarat Mihaela pentru revista Taifasuri.

Mihaela Botezatu nu se sfieşte însă să recunoască că într-adevăr îşi dorea un bărbat cu bani, dar că asta nu înseamnă nici pe departe totul pentru ea:

Silviu este exact ce visam pentru mine, în urmă cu ceva ani. Întotdeauna mi-am dorit un bărbat mai mare decât mine, să fie inteligent, să fie un om care a lăsat ceva în urma lui, să fie bogat. Nu mi-am dorit niciodată un bărbat căruia să-i plătesc masa sau să-i cumpăr haine, ci unul căruia să nu-i lipsească nimic. Şi recunosc, sunt fericită că Silviu este avut, dar, înainte de asta, sunt fericită că este inteligent şi bun. (…) Nu sunt o femeie de fiţe, ci un om normal şi modest. Lumea trebuie să ştie despre mine că tot ce spun este adevărat şi că nu sunt cu Silviu pentru banii lui. Mi-aş dori ca oamenii să-i vadă sufletul, aşa cum este el, pentru că el nu merită jigniri, cum a mai primit„, a mărturisit Mihaela Botezatu.