Iubita lui Ştefan Bănică, decizia care o va enerva rău pe Andreea Marin VIDEO

Lavinia Pârva speră că noua ei melodie, "Poveşti cu Zâne", să prindă bine la public mai ales datorită mesajului sensibil pe care vrea să îl transmită.

12 dec. 2013, 10:36
Iubita lui Ştefan Bănică, decizia care o va enerva rău pe Andreea Marin VIDEO

Dacă s-a gândit cineva că Lavinia va atrage atenţia asupra revenirii sale pe scenă cu o piesă despre zâne, un vădit afront la adresa Andreei Marin, planul i-a ieşit doar pe jumătate, deoarece ceea ce se dorea un mare scandal între fosta şi actuala iubită a lui Ştefan Bănică jr, care să-i sporească solistei popularitatea, n-a ieşit.

„Am mult prea multe treburi de făcut în aceste zile ca să mă intereseze ce spune Lavinia în piesa aceea. Eu sunt prinsă cu filmările, fllmam zilele acestea la Revelionul TVR şi chiar nu mă interesează aceste lucruri. Să cânte ce vrea Lavinia. Eu oricum nici nu ştiu ce melodie este asta, nu am ascultat-o. Pe scurt: nu mă interesează ce spune ea prin această piesă”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

După ce a fost în atenţia presei datorită relaţiei pe care o are cu Ştefan Bănică Jr, Lavinia vrea să cucerească inimile fanilor cu ajutorul unei noi piese. Gurile rele ar putea spune că melodia este o aroganţă la adresa fostei soţii a lui Bănică Jr. Artista speră că „Poveşti cu Zâne” să prindă bine la public mai ales datorită mesajului sensibil pe care vrea să îl transmită.”Oamenii mari nu cred în poveşti cu zâne”, este refrenul piesei.