Iubita lui Vlad Gherman, Oana Moşneagu, anunţ bulversant pe TikTok: „Mai bine nu mă mărit”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au o relație frumoasă, de mai bine de un an, iar acum deja își fac planuri și mai serioase, deşi fac glume despre mariaj şi o potenţială sarcină.

06 mai 2023, 22:12
Iubita lui Vlad Gherman, Oana Moşneagu, anunţ bulversant pe TikTok: „Mai bine nu mă mărit”

Oana Moşneagu a avut o apariție de senzație pe internet. Iubita lui Vlad Gherman s-a afișat într-o ipostază neobișnuită. Mai exact, Oana Moșneagu a apărut într-o rochie de mireasă pe internet. Iubita lui Vlad Gherman nu se mărită, ci doar a folosit un filtru foarte popular pe rețelele de socializare.

Este vorba despre filtru care arată cum i-ar sta unei femei cu rochia de mireasă, ca să fie pregătită cât de cât pentru marele eveniment. Pe acesta l-a încercat și Oana Moșneagu.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt discreți și încearcă pe cât posibil să-și țină relația cât mai departe de ochii curioșilor. La început nu erau prea mulți care credeau în povestea lor de dragoste, dar pe parcurs și-au atras o mulțime de fani. Cei doi actori au fost colegi pe platourile de filmare, iar în cele din urmă au ajuns unul în brațele celuilalt.

 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pregătiți să devină părinți. Primele dezvăluiri despre sarcină: „Avem un an plin. Vlad își dorește foarte tare un copil”

Un urmăritor a fost profund impresionat și i-a spus că a câștigat acest trend de pe Tiktok. Cu mult umor, Oana Moșneagu a ținut să îi dea replica: „Pe locul 1 la “mai bine nu ma marit, decat sa arat asa”, nu?”

@oana_mosneagu

Pai nu facem noi trenduri? 🤣🤣#CapCut

♬ Rita – Connect-R & Smiley

Ce spune Oana Moşneagu despre ziua cea mare. Se mărită sau nu cu Vlad Gherman

Oana Moșneagu a vorbit și despre o căsătorie cu actualul ei iubit. Actrița a recunoscut că nu au vorbit despre nuntă și nici nu se grăbesc să se căsătorească.

Vlad Gherman rupe tăcerea despre Cristina Ciobănașu, la trei ani de la despărțire: „M-a luat în brațe și ne-am sărutat pentru ultima oară. Am slăbit 10 kilograme, mâncam doar ca să nu mor”

În schimb, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au vorbit despre petrecerea restului vieții lor împreună. De altfel, Oana Moșneagu a mărturisit că organizarea unei nunți i se pare un lucru foarte stresant.

„Am vorbit despre o viață împreună, nu despre nuntă. Ziua cea mare, că e mare, cu ditamai tam-tam-ul, sau că e mică, între prieteni și familie….

Important e să fim noi bine unul cu celalalt, să ne bucuram și să fim relaxați. Și dacă nu ar fi așa, e o zi, până la urmă.

Nu, nu mă uit la ziua nunții ca la ziua cea mare, ziua de la care să visez de când eram copil. Este o zi, o petrecere, chiar cred că există șansa să fie obositoare și stresantă, atâta organizare și atâta lume…”, a declarat Oana Moșneagu, pentru Viva.ro.

Şi Vlad Gherman a avut o replică amuzantă pe TikTok legaătă de mariaj: 

Oana Moșneagu a mărturisit, într-un interviu acordat recent, că atât ea, cât și partenerul ei de viață primesc multe întrebări cu privire la momentul în care vor decide să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Cu această ocazie, actrița a explicat că deocamdată nu au în plan un astfel de eveniment, pentru că au un program destul de încărcat, iar planificarea unei nunți necesită mult timp.