Iubita lui Vlad Voiculescu, mesaj după demitere: Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Unii oameni dispar cu totul, dar valorile rămân!

Laura Ștefănuț, partenera de viața a lui Vlad Voiculescu, a venit cu un mesaj după ce Florin Cîțu a decis să îi demită iubitul din funcția de ministru al Sănătății.

14 apr. 2021, 12:30
Iubita lui Vlad Voiculescu, mesaj după demitere: Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Unii oameni dispar cu totul, dar valorile rămân!

Iubita lui Vlad Voiculescu, mesaj după demitere. Laura a distribuit pe contul personal de Facebook o postare în care spune că ”momentul sacrificului” a fost foarte prost ales.

Iubita lui Vlad Voiculescu, mesaj după demitere: Fatidic și-au ales momentul sacrificiului

”Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân.”, a spus Laura Ștefănuț.

Ministrul sănătății Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS, miercuri dimineață. De altfel, acesta va ocupa funcția de ministru interimar al sănătății.

Modul în care a procedat Florin Cîţu, înaintând preşedintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianţei USR PLUS şi a Coaliţiei, este absolut inacceptabil, transmite Dacian Cioloş.

„Modul în care a procedat Florin Cîţu, înaintând preşedintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianţei USR PLUS şi a Coaliţiei, este absolut inacceptabil”, transmite liderul PLUS, Dacian Cioloş.

El precizează că în această perioadă se află în recuperare medicală şi nu poate interveni public.

„Vom avea imediat o şedinţă a conducerii Alianţei USR PLUS şi vom decide împreună ce vom face. Dragoş Tudorache, preşedintele executiv PLUS, va exprima punctul nostru de vedere public în orele următoare”, conchide Cioloş.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că miercuri i-a înaintat preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu.

Înainte să fie demis, Vlad Voiculescu a semnat un protocolul alături de ministrul Eduard Novak, delegatul Ministerului Tineretului și Sportului, prin care se permite ca sportivii să fie testați cu teste rapide pentru COVID-19. Decizia a intrat în vigoare, fiind publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Până în acest moment, sportivii trebuiau testați cu teste PCR. De acum înainte vor fi acceptate și teste rapide antigen, care costă mult mai puțin. Un test rapid costă în jur de 30 RON, în timp ce un test RT-PCR, pentru un singur sportiv, costă circa 300 RON.

Ministerul Tineretului și Sportului a anunțat această modificare prin intermediul unui comunicat de presă: „Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, și Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, au semnat ordinul comun nr.197/462/2021, care va permite folosirea testelor rapide pentru sportivi.

Citește și: OFICIAL: Vlad Voiculescu DEMIS de premierul Florin Cîţu. Dan Barna va fi ministru interimar al Sănătăţii