Iubita lui Vladimir Drăghia, prima declaraţie publică după ce iubitul ei a anunţat că donează banii: S-a lăsat dus de val

Publicat: Vineri, 25 Mai 2018 10:57 // Actualizat: Vineri, 25 Mai 2018 10:57 // Sursa: romaniatv.net

Vladimir Drăghia a câștigat finala Exatlon 2018. Acesta s-a impus în fața lui Ionuț Sugacevschi, în finala care a fost transmisă în direct. Câștigătorul Exatlon 2018, implicit al premiului de 100.000 de euro, a fost ales de votul publicului. Iubita lui a scris pe contul personal de socializare un mesaj emoţionant.

„Visul meu s-a adeverit și al lui Vladimir s-a împlinit: a zburat. A zburat în momentul în care, după cinci luni grele de competiție în condiții aspre, a aflat că voi ați vrut ca el să fie câștigătorul Exatlon, ediția 2018. O onoare pe care el nu poate decât să o folosească pentru a aduce bucurie copiilor bolnavi de cancer.

Lor le-au fost retezate aripile brusc, dar noi, toți ceilalți, putem găsi resursele de a dărui acolo unde este nevoie.

Când sunteți ispitiți să faceți un bine, nu vă feriți chiar dacă pare departe de puterea voastră să schimbați ceva. Vladimir s-a lăsat dus de val când i-a trecut prin minte că dacă va ajunge în finală și va câștiga, va dona premiul celor care vor face bine cu el, iar gândul lui a dospit în el până s-a materializat.

Vă mulțumesc în numele lui pentru că i-ați fost alături, ați crezut în el și i-ați dat șansa incredibilă de a face un mare bine.

Voi, alături de el, ați făcut un mare bine.

Mii de mulțumiri și sperăm ca experiența Exatlon v-a atins inimile măcar o dată.

Alice

#exatlonromania

#teamvladimirdraghia„, este mesajul aparut pe pagina lui Vladimir Draghia.

Gestul superb facut de Vladimir Drăghia în finala Exatlon România, de a-şi dona banii câştigaţi, nu este primul de acest gen făcut de acesta.

În 2015, Vladimir Draghia a câștigat show-ul Tv "Spalsh vedete la apă", iar marele premiu în valoare de 30.000 de euro a fost donat surorilor Marina și Andreea Sandu, două mici campioane la sărituri în apă, care își doresc să facă performanță.

Vladimir a câștigat și marele premiu la show-ul TV "Șerifi de România", donând și atunci banii câștigați.  "Și pentru cei ce nu cred că Vladimir va dona toți banii, aflați că atunci când a câștigat «Serifi de Romania» a dat toți banii! El nu a făcut public asta atunci, dar Teo a descoperit și a venit cu acte într-o emisiune în care l-a invitat pe Vladimir care într-un final a recunoscut! Deci asta e Vladimir!", a scris un susținător al Faimosului pe internet. 
  
Vladimir Drăghia a câştigat miercuri seara Exatlon România, iar toţi banii câştigaţi, 100.000 euro, vor merge la MagiCAMP, o tabără magică pentru copiii cu afectiuni oncologice, discret supravegheată de medici.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
castigator EXATLON exatlon iubita lui Vladimir Draghia Vladimir Drăghia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
02 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H