Iubita principelui Nicolae va candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Miliardarul Soros dă lovitura Casei Regala a României! Femeia care se află într-un scandal monstru cu întreaga familie regală, din cauza presupusului copil pe care l-ar avea cu principele Nicolae, va candida pe liste USR la parlamentare. 

07 oct. 2016, 14:13
Iubita principelui Nicolae va candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Nicoleta Cîrjan, mama presupusului copil al Principelui Nicolae, face un anunţ-şoc: va candida la alegerile parlamentare.

„Pana acum toate partidele erau aceiasi mizerie, asta am strigat in strada patru ani de zile toti. N-am da jos guvernul Boc, Ponta acu trebuie sa facem pasul urmator sa intram in poltica si sa punem candva un guvern al nostru”, a declarat Nicoleta Cîrjan. 

Iar partidul ales este fix cel al lui Nicuşor Dan, clădit şi pe banii miliardarului Soros. 

„Ce fac eu acum este sa incerc sa te conving sa-mi dai semnatura ta ca noi sa putem sa candidam. Nu fac asta pentru Nicusor, fac asta pentru noi. Nicusor este doar unul dintre noi”, a completat aceasta.

La capitolul încredere însă, Nicoleta Cîrjan a pierdut deja. Pe pagina ei de facebook, oamenii au criticat-o pentru lipsa de fair-play, după ce a şters un comentariu în care era criticată pentru comportamentul din relaţia cu principele Nicolae. 

„Păi şi cu testul de paternitate cum rămâne! Ai ieşit în spaţiul public şi-ai spus că ai un copil cu Prinţul Nicolae, i-ai distrus viitorul, dar testul refuzi să-l faci. Cât de credibilă poţi să fii ca om? Ai coloană vertebrală? M-am răzgândit, nu mai votez USR cu asemenea personaje. „, i-a comentat un internaut.