Iubita secretă a lui Putin, apariţie-surpriză: Alina Kabaeva, într-o formă de zile mari, cu verighetă pe deget

Fosta gimnastă olimpică, Alina Kabaeva, despre care se zvoneşte că ar fi iubita preşedintelui rus Vladimir Putin şi că i-ar fi născut o fetiţă în urmă cu câteva luni, a apărut din nou în public, strălucitoare după ce a dat jos surplusul de kilograme cu care se alesese după ce ar fi devenit mămică.

14 oct. 2015, 20:27

Alina Kabaeva, în vârstă de 32 de ani şi-a făcut apariţia la un eveniment din Osetia de Sud, marţi seara, aceasta fiind prima sa apariţie publică după cea din luna mai, când apăruse, tot la un eveniment, mai grasă şi cu o burtă „neresorbită”, vizibilă chiar şi prin rochia largă pe care o purta. Acea apariţie a alimentat zvonurile potrivit cărora Putin ar fi devenit tată pentru a treia oară, la vârsta de 63 de ani.

La evenimentul de marţi, pe degetul inelar de la mâna dreaptă – degetul pe care, de obicei, rusoaicele poartă inelul de căsătorie, ca semn distinctiv că sunt femei măritate, Kabaeva purta un inel din aur, care semăna, cel puţin ca formă, mai degrabă cu o verighetă, scrie Daily Mail. 

Citeşte şi Bomba la Soci: Vladmir Putin s-ar fi căsători în secret cu gimnasta Alina Kabaeva

Kremilinul nu a făcut niciun comentariu privind acest subiect, însă ediţia rusă a revistei pentru femei Cosmopolitan a dat fotografia pe site-ul său.  „Oaspeţii care au participat la eveniment au observat nu numai forma fizică în care se afla Kabaeva, ci mai ales inelul pe care îl purta pe deget fosta gimnastă olimpică”, precizează site-ul revistei.  Blogger-ii, la rândul lor, au şi dat verdictul: „Inelul de aur este o verighetă”… 

Dar Kabaeva, nu a acomentat în nicun fel despre inelul pe care îl purta ca pe o verighetă. Când cei mai insistenţi au întrebat-o, totuşi, a  răspuns, prefăcându-se a fi uşor distrată, că acesta „nu are nicio semnificaţie”.

Citeşte şi Vladimir Putin a marcat opt goluri de ziua lui. Aniversare pe gheaţă, la 63 de ani VIDEO

Cu acelaşi inel şi pe acelaşi deget a fost văzută şi la Jocurile Olimpice de Iarnă, anul trecut. În mod asemănător, a încercat să aplaneze bănuielile curioşilor. „Nu-mi amintesc ce inel purtam pe deget. Şi, de fapt, nu este chiar un inel cu diamant”, a răspuns gimnasta râzând. Kabaeva a lăsat însă loc şi pentru speculaţii spunând că „fiecare om are micile lui secrete, iar eu nu fac excepţie. Sunt fericită pentru că sunt înconjurată de dragoste şi nu vreau să îmi deochi fericirea”…

Citeşte şi Zvonuri la Kremlin: Vladimir Putin are o nouă amantă GALERIE FOTO

Kabaeva a participat la o acţiune de caritate, la Palatul Sporturilor din Georgia. „Aştept acest eveniment de mult timp, vă mulţumesc tuturor. Ne-an adunat aici pentru a ne bucura împreună de inaugurarea Palatului Sprturilor. Uşile acestuia sunt deschise pentru toată lumea, inclusiv pentru copiii care nu sunt foarte talentaţi. Astăzi este o zi specială pentru tineretul din Osetia de Sud. Vă urez noroc şi victorii olimpice”, a mai spus fosta gimnastă.