Iubita unuia dintre suspecții crimei de la Padina, mărturisiri cutremurătoare. ”Sunt foarte periculoși. Mă tem pentru viața mea”

Iubita unuia dintre suspecții crimei de la Padina a vorbit în public, după tragedia petrecută într-un hotel, acolo unde au fost și vedete, cum ar fi Alex Velea sau Alina Eremia. Pe cine acuză femeia, că ar fi adevărații vinovați, de fapt. Află mai jos toate detaliile.

12 feb. 2024, 19:19
Iubita unuia dintre suspecții crimei de la Padina, mărturisiri cutremurătoare. ”Sunt foarte periculoși. Mă tem pentru viața mea”

Iubita unuia dintre suspecții asasinatului din Padina a decis să facă serie de declarații legat de scena care a îngrozit o întreagă comunitate.

Citește și Alex Velea, audiat în dosarul crimei de la hotelul din Padina. Principalul suspect a petrecut cu artistul înainte de atac. Vrăjitoarea Sidonia, reţinută alături de cei trei suspecţi VIDEO

Încă de duminică seara, trei dintre fiii vrăjitoarei Sidonia au fost deja săltați de oamenii legii, iar aceștia sunt și principalii suspecți pentru moartea bărbatului în vârstă de 41 de ani din Târgoviște.

Se pare că bărbații în cauză fac parte dintr-o grupare interlopă periculoasă din București. Este vorba despre clanul Fabian.

Aceștia sunt acuzați că, după ce l-au ucis pe bărbatul de 41 de ani, prin 20 de lovituri cu maceta, după care au încercat să fugă, însă au fost foarte repede prinși de polițiști. În momentul în care au ajuns la spital aceștia erau plini de sânge.

Astfel, la începutul acestei săptămâni, iubita unuia dintre suspecți s-a hotărât să spună lucruri surprinzătoare.

Femeia a făcut mărturii despre seara atacului. Ea îi apără pe frații acuzați, despre care spune că nu aveau macete asupra lor.

”Mă tem pentru viața mea”

Mai mult decât atât, spune că ei ar fi fost cei atacați într-o primă fază.

„Nu este absolut nimic adevărat. Nu aveau cum să aibă oamenii ăștia macete la ei într-un club, în primul și în primul rând. În al doilea rând, oamenii ăștia s-au dus să se distreze acolo, nu s-au dus pe scandal.

Nu s-au dus să facă niciun fel de belea pe acolo. Oamenii ăștia (n.r. suspecții) au fost atacați”, a spus femeia, pentru Antena 3 CNN.

Aceeași femeie spune că trece prin momente extrem de cumplite și chiar se teme pentru viața ei.

În ieșirea ei publică de luni, aceasta spune că victima și cei apropiați ai bărbatului ucis ar face parte dintr-un alt clan periculos, Ghenosu.

Citește și Crimă între turiști la un hotel din Dâmbovița. Bărbat de 41 de ani înjunghiat la o petrecere la care cântau artiști consacrați. VIDEO

„Mă tem pentru viața mea. Am înțeles că (n.r. cei care i-ar fi agresat pe suspecții reținuți) sunt foarte periculoși. Sunt din nu știu ce clan, clanul Ghenosu”, a mai spus iubita suspectului.