Iubitele deţinuţilor de la Penitenciarul Gherla, petrecere cu manele în boxe şi artificii în faţa puşcăriei de Revelion – VIDEO

Spectacol pe o stradă din Gherla de Revelion. În noaptea dintre ani mai multe femei au venit cu boxe si artificii la penitenciarul în care sunt inchiși partenerii lor. Îmbrăcate elegant și privite de la geamuri de către deținuți femeile au dansat pe manele aproape de gardul instituției.

02 ian. 2023, 11:16
Iubitele deţinuţilor de la Penitenciarul Gherla, petrecere cu manele în boxe şi artificii în faţa puşcăriei de Revelion – VIDEO

În noaptea Anului Nou au explodat artificiile și au răsunat manelele în faţa penitenciarului Gherla. Iubitele deţinuţilor de la Penitenciarul Gherla au făcut chef cu manele în boxe şi artificii în faţa puşcăriei de Revelion.

Îmbrăcate festiv, mai multe femei, ai căror iubiţi sunt închişi la Penitenciarul Gherla, au parcat mașina la șoseaua principală, la câțiva metri de închisoare. Au adus şi boxe în care au răsunat puternic manelele lui Dani Mocanu.

La miezul nopţii au organizat şi un foc de artificii impresionant pentru puşcăriaşii care le priveau de la geamuri.

Petrecerea a durat aproape două ore, iar șoferii care au trecut prin zonă au salutat prin claxoane formația veselă din mijlocul drumului, scrie gherlainfo.ro.