Iubitorii de animale sunt invitaţi sâmbătă la adăpostul Speranţa pentru a adopta un câine

Vier Pfoten și Fundația Speranța dau startul campaniei de adopții! Iubitorii de animale sunt invitați sâmbătă, 26 octombrie, între orele 11.00 – 15.00, să-și găsească cel mai bun prieten printre cei peste 700 de căței din Adăpostul Speranța, situat în Popești Leordeni.

24 oct. 2013, 09:26
Iubitorii de animale sunt invitaţi sâmbătă la adăpostul Speranţa pentru a adopta un câine

Vier Pfoten dă startul campaniei de promovare a adopțiilor din adăposturile private și publice.

De la juniorii cei mai mici și până la seniorii răbdători din padocuri, toți cațeii din Speranța visează la atenția și îngrijirea unui stăpân iubitor. Sunt deparazitați, sterilizați și numai buni de luat acasă.

Adoptatorii vor avea sâmbătă ocazia să stea de vorbă cu medicii Vier Pfoten și cu dresorii din echipa Caini pentru Oameni, pentru a afla cât mai multe despre îngrijirea și dresarea animalului.

Persoanele care au nevoie de ajutor cu transportul vor fi preluate de mașina Vier Pfoten de la stația de metrou Timpuri Noi (benzinăria Agip), la ora 10.45, urmând să fie transportate acasă împreună cu animalul adoptat.

Pentru o organizare cât mai eficientă, cei care doresc să fie preluați de Vier Pfoten sunt rugați să-și confirme prezența printr-un mesaj la adresa [email protected] sau printr-un telefon la nr. 021.316.77.31.

Cum se ajunge la Adăpostul Speranța

Noua pagină VIER PFOTEN dedicată adopțiilor


loading...
Partenerii noștri