Iubitul Andreei Bălan despre relaţia cu artista: „Nu stiu de ce m-a ales pe mine. Important e că suntem împreună”

George Burcea, iubitul Andreei Bălan, şi-a lanasat al doilea volum de poezii, joi seara. Invitat la o emisiune tv, acesta a vorbit despre cariera sa de actor, dar şi despre relaţia pe care o are de câteva luni cu Andreea.

12 feb. 2016, 17:27
Iubitul Andreei Bălan despre relaţia cu artista: „Nu stiu de ce m-a ales pe mine. Important e că suntem împreună”

George Burcea a povestit despre experienţa sa ca actor dar şi despre primul film în care a jucat la Bollywood.

„Actoria m-a slefuit! Am filmat pentru Romania, America, Grecia. Am facut o productie pentru Bollywood, eu fiind mai brunetel un pic. Am mai luat un casting pentru Bollywood anul acesta. Mai apar si in reclame. Eu sunt actor, imi place sa imi fac meseria. Merg oriunde. Sunt profesionist, filmez oriunde. Fac tot ce imi cere regizorul.

Primul film la Bollywood mi-a placut foarte mult. Eram bad boy. Cand esti actor, poti sa fii si rau si bun. In seara asta, a venit multa lume. Ma bucur ca au venit, a fost un moment frumos”, potrivit wowbiz.ro.

Actorul a povestit şi despre vacanţa pe care a petrecut-o alături de iubita sa în Thailanda.

„De ziua mea, anul acesta am fost in Thailanda. Mi-au placut Insulele Phi Phi. Imi place sa ma retrag si sa scriu. Insulele alea mi se potrivesc. Imi place Romania, nu m-as muta de aici. Daca ar fi sa filmez la Hollywood, as merge, as filma si m-as intoarce inapoi”, a spus George,

Actorul a mai povestit şi faptul că în urmă cu câţiva ani a lucrat ca marinar.

„Plecam din portul Dublin spre Liverpool, cand eram marinar, si aveam un comandant care bea cam mult. A fost atentionat ca e furtuna, dar nu a vrut sa se opreasca. Am fost pe punctul de a ne scufunda si imi amintesc ca am trecut pe langa bucatarie si bucatarul facea ficatei. Nu o sa uit niciodata cum miroseau ficateii”, a spus el.

Citeşte şi Andreea Bălan: „Lucrez la un copil”

În ceea ce priveşte pasiunea sa pentru poezie, iubitul Andreei Bălan spun ce a început sp scrie încă de la vârsta de 14 ani.  Mai mult, acesta îi dedică o poezie iubitei sale.

„In acest volum, la pagina 47 e o poezie care se numeste „Te iubesc”. Este o poezie scrisa pentru iubita mea (n.r. Andreea Balan). Dar toate poeziiile sunt de dragoste. Pot sa ii dedic iubitei mele intreg volumul, toate poeziile. Sunt un tip romantic. Ma simt bine cand ma exprim prin dragoste. Sa fim iubire si sa fim buni. Cand esti bun, lucruri bune se intorc catre tine.

Dragostea este acea liniste interioara pe care nu o gasesti nicaieri in lume. Dragostea pentru o persoana este tot ceea ce oferi si primesti. Eu si Andreea suntem la fel de nebuni. O sustin in tot ceea ce face si ce spune, ea la fel. De asta ne si iubim. Poeziile mele ar putea deveni muzica, dar ceva mai slow. Imi place foarte mult sa dansez vals, miscari elegante.

George îşi aminteşte de momentul în care a întâlnit-o pe artistă.

„Am cunoscut-o la videoclipurile melodiei Rece. Nu stiu de ce m-a ales pe mine. Important e ca suntem impreuna”, a spus George Burcea.