Iubitul Danielei Crudu, ridicat de poliţişti după ce a agresat-o pe vedetă

Daniela Crudu a ajuns de urgență în această dimineață pe mâinile medicilor de la Spitalul Universitar, după ce iubitul său a bătut-o cu bestialitate. Rănită grav și cu fața tumefiată, vedeta a fost însoțită în unitatea spitalicească de doi prieteni, iar unul dintre aceștia este cetățean englez. Surse din anturajul divei au declarat sub protecția anonimatului că bărbatul și-a ieșit pierdut rațiunea când a aflat că aceasta a cheltuit o sumă mare de bani cât timp el fusese plecat din România

09 feb. 2020, 13:06
Iubitul Danielei Crudu, ridicat de poliţişti după ce a agresat-o pe vedetă

Iubitul Danielei Crudu a făcut tot ce a putut ca să scape de Poliţia. Pentru că autoturismul său era blocat, a plecat de la domiciliul brunetei cu autobuzul. După câteva staţii petrecute în transportul în comun, a ajuns la nişte taxiuri. Doar că acolo, ce să vezi. Poliţiştii făceau controale. A stat puţin într-un taxi şi a pornit din nou, pe jos, spre autobuz. 

A coborât la o altă staţie de taxiuri şi apoi, a ajuns la hotel. De aici însă, unde a fost surprins de Paparazzii Spynews.ro în timp ce stătea pe gânduri, pe canapea, l-a luat Poliţia! Încercarea de a scăpa… a fost în zadar. 

Poliţiştii l-au dus la domiciliul Danielei Crudu, unde au petrecut câteva minute bune. Apoi, bărbatul s-a urcat în maşina Poliţiei.