Iubitul Denisei Răducu nu a mai suportat gândul că artista a murit şi a luat o decizie la care nimeni nu se aştepta FOTO

Suferinţa s-a lipit de Florin, bărbatul alături de care Denisa Răducu plănuia să se căsătorească. Iubitul regretatei cântăreţe nu îşi mai revine din şocul produs de moartea acesteia. Devastat de durere, tânărul a luat o decizie neaşteptată.

25 aug. 2017, 13:08
Iubitul Denisei Răducu nu a mai suportat gândul că artista a murit şi a luat o decizie la care nimeni nu se aştepta FOTO

Florin nu mai vrea să pună piciorul în casa care i-a aparţinut Denisei, conform surselor, scrie spynews.ro. Acum, locuinţa îi aparţine Corinei Gabriela, sora fostei vedete, iar bărbatul nu vrea sub nicio formă să mai intre acolo.

„Florin suferă cumplit, după ce Denisa a pierdut lupta cu boala. El nu mai vrea să calce vreodată în casa care i-a aparţinut iubitei sale. Acel apartament îi aduce aminte de o groază de momente. Ne-a spus că dacă intră acolo se va prăbuşi complet”. Ne-a mărturisit un apropiat al bărbatului.

Citeşte şi Mesaj emoţionant apărut pe pagina de Facebook a Denisei Răducu la o lună de la moartea sa

Recent, Florin a decis să-şi închirieze un apartament în Bucureşti: „Locuinţa respectivă se află în zona în care stătea Denisa”.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.