Iubitul Oanei Matache, sărut pasional cu Lino Golden! Dezmăț total pe aplicația Threads care face furori la momentul actual

Radu Siffredi este din nou în lumina reflectoarelor și așa cum ne-a obișnuit deja este vorba tot despre un scandal. Fanii au izbuncnit după ce au văzut sărutul dintre iubitul Oanei Matache și Lino Golden.

19 dec. 2023, 16:42
Iubitul Oanei Matache, sărut pasional cu Lino Golden! Dezmăț total pe aplicația Threads care face furori la momentul actual

Iubitul Oanei Matache se află din nou în centrul atenției, de această dată lumea s-a aprins din cauza unui sărut pe care l-a schimbat cu un cunoscut artist cunoscut de la noi din țară. Totul a  fost făcut public în mediul virtual public. Cei doi au generat un adevărat spectacol pe o platformă socială populară în prezent.

Citește și: Gabriela Cristea, dezvăluiri dureroase despre căsnicia cu Marcel Toader și despre divorț chiar în fața lui Tavi Clonda: „A fost extrem de dureros, pierdusem practic orice speranță. Când ești la pământ, nu mai ai unde să cazi”

Conform discuțiilor de pe Threads, se pare că Radu Siffredi, partenerul Oanei Matache, sora Deliei, a avut o interacțiune destul de tensionată cu un alt tânăr care a comentat despre sărutul cu Lino Golden.

Este probabil vorba despre un schimb de replici plin de ironie sau o glumă între băieți, dar este interesant faptul că acești tineri au ales să se expună în mod public în legătură cu astfel de subiecte. Acest lucru vine în contrast cu atitudinea inițială a iubitului Oanei Matache, care a manifestat de la început o reticență față de presă și subiecte tabloide.

Echipa Fanatik l-a contactat pe Lino Golden pentru a afla dacă situația este doar o glumă sau ascunde ceva mai serios între el și Radu Siffredi, iar faptul că artistul a închis telefonul după un simplu „Alo” sugerează că subiectul poate să îl fi pus într-o situație inconfortabilă.

Pe platforma Threads, unde iubitul Oanei Matache a distribuit fotografia cu sărutul între el și Lino Golden, în fața iubitelor lor, a izbucnit o adevărată agitație.

„Asta așa ca să nu mai comenteze săracul ăla de Lino Golden că, de fapt, mă iubește”, a scris iubitul Oanei Matache la postarea controversată. Mesajele vocale pe care apoi iubitul Oanei Matache le-a primit de unul din cunoscuții săi, Ciprian, nu au fost tocmai cele mai ortodoxe.

Iubitul Oanei a intrat în atenția publică după despărțirea surorii Deliei de soțul ei, cu care are doi copii. În această telenovelă s-a implicat, acum câteva luni bune, mama Oanei. Femeia s-a arătat dezgustată de relația pe care fiica ei o are cu noul partener.

Citește și: Scandal monstru în showbiz. Cristian Daminuță și-a dat soția și cei doi copii afară din casă, chiar în pragul Crăciunului