Iubitul tău nu te săruta în timp ce faceţi dragoste? Psihologii dezvăluie ce înseamna asta

Stiai ca sarutul partenerului tau in intimitate este mai important decat iubirea? Potrivit psihologilor de specialitate in relații, acest act simplu reflectă cât de important sunteți pentru o persoană și cât de mult o apreciați.

10 oct. 2018, 07:10
Iubitul tău nu te săruta în timp ce faceţi dragoste? Psihologii dezvăluie ce înseamna asta

Sarutul întărește conexiunea, legătura dintre tine și bărbatul care-ți place. Tocmai de aceea, atunci partenrul nu isi arata afectiunea, lucrurile pot începe să se înrăutățească, pentru că toată încrederea și unirea cu partenerul tău este pierdută. Chiar și în sex.

Potrivit dr. Marty Klein, consilier în căsătorie și terapeut in sex, actul sărutării este cel mai intim moment în timpul sexului.

„Oamenii pot face sex cu cineva pe care sunt supărat, oameni pe care nu le place prea mult. Vă puteți imagina să sărutați pe cineva care nu vă place? Cred că sarutul este una dintre cele mai intime activități într-o relație. Oamenii o fac în mod voluntar, aleg să se arunce în acest angajament senzual și erotic. Când oamenii ezită să o facă pentru mine, este un semnal negativ în relație”, a declarat specialistul.

Sarutul este foarte important într-o relație, iar cand acest gest atat de intim nu exista intre parteneri, se poate ajunge chiar la destramarea cuplului. Sarutul reprezinta pasiune si dragoste, de aceea poate mentine iubirea intre parteneri.

Clint Carter, un cronicar pentru Sănătatea Femeilor, spue ca dacă te intalnesti cu cineva și nu doreste să te sărute când faceti dragoste, atunci relația nu va dura mult timp. Dar, atunci când aveți un partener stabil și nu există sărutări, probabil că vă concentrați pe altceva și poate că mângâierea sau atingerea este atracția principală. Poate că atunci ar trebui să iei inițiativa și să-l săruti. Nu înseamnă că nu te iubește.