Iulia Albu a dat totul pe față! Vedeta a recunoscut că a apelat la ajutorul medicului estetician. ”Sigur că am un secret. Există un singur doctor în care am încredere”

Iulia Albu a recunoscut faptul că a apelat la ajutorul medicului estetician! Creatoarea de modă nu a oferit multe detalii, însă a mărturisit că există un singur chirurg estetician în care are încredere. Vezi mai jos toate detaliile.
Filip Stan
14 apr. 2024, 16:30
Iulia Albu a dat totul pe față! Vedeta a recunoscut că a apelat la ajutorul medicului estetician. ”Sigur că am un secret. Există un singur doctor în care am încredere”

Iulia Albu a recunoscut faptul că a apelat la ajutorul medicului estetician! Creatoarea de modă nu a oferit multe detalii, însă a mărturisit că există un singur chirurg estetician în care are încredere. Vezi mai jos toate detaliile.

Citește și Iulia Albu, confesiuni dureroase despre relația cu părinții săi. Cel mai mare regret al vedetei: „Eram fata lu’ tata. N-am rămas fata lu’ tata și în ziua de azi”

Iulia Albu recunoaște că a apelat la ajutorul medicului estetician!

Vedeta nu a oferit multe detalii, însă recunoaște că există un singur chirurg estetician în care are încredere cu adevărat, fiind recunoscătoare pentru că l-a întâlnit.

Chiar dacă fosta concurentă de la America Express a declarat că nu-și dorește să-și mărească buzele și nici să-și opereze nasul, aceasta recunoaște că are un mic secret, pe care nu mulți îl știu.

„Moda nu poate impune nimic, ea fiind în sine o industrie extrem de volatilă, bazată în principal pe manipulare. Premisa este simplă, promovarea până la limita absurdului a unor anumite tendințe recurente de la un deceniu la altul.

Dacă, în vremurile de aur ale acestei industrii, curentele culturale erau cele care imprimau tendințele în modă, vezi cultura Punk, acum se „reciclează la foc automat tot felul de „zone periferice cu miză supremă de a vinde o cantitate cât mai mare de „scame de mall.

Voi încuraja mereu achiziționarea de piese vintage și second hand în locul shopping-ului compulsiv de la magazine susținute de coloși care exploatează copii din țări subdezvoltate. Voi promova mereu branduri responsabile, care oferă în primul rând calitate. Și nu voi învăța niciodată pe nimeni să cumpere munți de cârpe fără valoare.

Nu obișnuiesc să mă despart de piesele din dressingul meu, dar, uneori, îmi face plăcere să le dăruiesc. Analizez varianta în care să reduc numărul lor și am făcut chiar și o pagină de Instagram dedicată, Iulia Albu Dressing, însă procesul este mai complicat decât anticipasem”, a declarat Iulia Albu, potrivit Viva.ro.

”Sigur că am un secret”

Întrebată și dacă, odată cu trecerea anilor, aceasta a apelat la intervenții estetice pentru a arătat mai tânăra, ori dacă și-a mărit vreodată buzele cu acid hilauronic, aceasta a declarat:

„Există un singur doctor chirurg estetician în care am încredere. Și nu, nu îmi injectează acid hialuronic nici în buze, nici în alte părți. Nu simt nevoia de volume mărite și nici de a avea alt nas.

În curând, vom vorbi mai multe despre acest subiect, pentru că este momentul ca cineva să o facă în mod responsabil, cu subiect și predicat și, mai ales, pentru a-i ajuta real pe ceilalți.

Pe noi doi ne-a unit convingerea că eu trebuie să fiu eu mereu. Și este extrem de dificil să întâlnești un doctor atât de dedicat și deschis. Sigur ca am un secret. Și singurul care îl știe momentan este DOC”, a spus ea.

Printre altele, Iulia Albu a dezvăluit și cum reușește să se mențină în formă la vârsta pe care o are, și anume, 42 de ani.

Citește și Iulia Albu și-a transformat apartamentul în grădină botanică, după experiența America Express: „Am în casă șase banani, zece măslini, un monstera de 2 metri înălțime”

„Plăcerile mele vinovate sunt pâinea și cartofii prăjiți. Pâinea o cumpăr dintr-un singur loc din București, iar cartofii îi savurez întotdeauna cu un pahar de șampanie. Asta, firește, se întâmplă o singură dată pe săptămână, sâmbăta. Fac sport, însă nu exagerez, patinez, merg cu rolele, cu bicicleta, merg la sală, alerg, îmi place foarte mult să variez tipul de antrenament”, a spus criticul de modă.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!