Iulia Albu a demolat-o pe Lora: „Parcă e o prostituată! BAU direct!”

Ca in fiecare joi, cea mai tare "politista" a modei a facut iar praf vedetele de la noi, în direct la Kanal D. 

04 mart. 2016, 13:24
Iulia Albu a demolat-o pe Lora: „Parcă e o prostituată! BAU direct!”

Andreea Raicu – Andreea Raicu incearca un look mai tineresc, dar apropiindu-se de 40 de ani, nu prea este cazul. E nevoie sa apeleze la chirurgul estetician sau la make up. Uneori, la o anumita varsta, e bine sa intervenim. Fusta din paiete nu e ceva nou, dar nici rau. Poarta niste cizme inalte care nu se potrivesc la un astfel de eveniment. Tinuta ei nu e gresita pentru o iesire in club. Imi place ca nu are decolteu, are o jacheta ce nu este deranjanta. E o tinuta de club, nu de eveniment, asa ca ii dam un 5.

Giulia Anghelescu – E ceva ingrozitor. S-a epilat doar pe o mana? Nu inteleg? Trandafirii aia sunt inspirati din Dolce&Gabana. E un fals ordinar si zici ca e adunata de pe garla. Ii oferim un minus infinit.
Razvan Simion – Razvan este ok, imi place acest nou look tineresc. Sunt niste imbunatatiri vizibile, imi plac si ramele. E un fel de Jhonny Deep si macar a incercat. Ii dam un 4,7.

Anca Turcasiu – Aceasta Morticia moderna. Sa nu uitam ca acest personaj a consacrat acest tip de rochie. Cand porti astfel de rochie, ai nevoie de un styleing mare. Ea arata fabulos la varsta ei, dar aceasta draperie aruncata pe ea nu isi are niciun rost. Ii dam nota 0.

Cristina Cioran 
– Si ea s-a dus la un magazin de draperii. E o carpa monstroasa. La ea imi place parul, imi place cum pozeaza. Important e ca si-a ales o lenjerie invizibila si asta e un plus. Plicul este ales prost si este mult prea mare. E mult mai bine decat de obicei. Ii dam minus 2.

Lora – Acest tip de tinuta este vulgar, foarte ieftin si nu trebuie sa il abordati. E un look de prostituata. Daca Andreei Balan ii iese, Lorei nu. Imi place ca are un plic mic. Nu imi place ca model, ci doar ca mic. Oricum, are pe ea o musama ce merita un trofeu BAU.

Cream
 – Incearca o relansare si e evident ca isi da silinta. Spre deosebire de altii, a incercat si e laudabil. Imi place ca a ales o poseta verde. Rochia nu ma da pe spate. Rochia e frumoasa, dar nu ii vine deloc bine ei. A avut sandale argintii, a fost si ea pieptanata si machiata decent. Nota 8.
Matteo – Este foarte ok imbracat pentru un eveniment de mall. Nu e nici prea – prea, nici foarte – foarte. E consecvent si ii dam 7.

Amalia Enache – Este o rochie atat de prost aleasa, prost pieptanata, prost incaltata. Are sandale cu jumatate de numar mai mari. Asa atarna de frumos pe rochia asta pe ea de zici ca sta pe gard. Sandalele alea sunt bomboana de pe coliva si imi pare rau ca am dat deja trofeul BAU. Ii dam un minus 45.

Ilie Nastase  si Brigitte Sfat
 – Pe cat de bine e imbracat el, atat de prost e imbracata ea. In loc sa arate ca un cuplu, ei arata total diferit. La ea imi place bratara, dar si rochia, insa nu face un cuplu cu Ilie stilistic. Pe ea o scoatem si il comentam doar pe Ilie la care nu avem ce sa comentam si ii dam direct trofeul WOW.

Vezi aici materialul VIDEO!