IULIA ALBU a fost jefuită la Milano

Iulia Albu a fost pradata de hot la Milano. Vedeta a ramas fara bagajul sau, unde avea lucruri in valoare de mii de euro.

27 feb. 2015, 15:00
IULIA ALBU a fost jefuită la Milano

Iulia Albu a avut parte de o experienţă neplăcută la Milano. „Mi-au furat bagajul. L-am lasat in masina celor de la Max Mara, cu care am plecat, si hotii ne-au spart masina si mi-au furat bagajul. La Milano, in centru! Aveam trei perechi de pantofi, Cavalli, Gucci, bijuterii multe, masca mea cu albine pe care am creat-o special pentru acest eveniment, doua costume pe care le facusem special pentru participarea la festival, o palarie Philip Treacy pe care nu am purtat-o niciodata de cand mi-am cumparat-o… nu mai stiu ce aveam in troler”, a declarat vedeta Kanal D.

Oana Roman a făcut-o K.O pe Iulia Albu: „Eşti prost crescută, n-ai educaţie şi nici bun simţ”

Iulia Albu a precizat ca in bagaj se aflau lucruri in valoare de 5.000-6.000 de euro. „Actele masinii erau si alea acolo, fardurile… Intr-un fel ma bucur ca m-am organizat sa-mi pun cheile de la masina si de la casa si buletinul in geanta. Ca altfel, ramaneam si fara ele si nu ma mai puteam intoarce acasa. Si ma bucur ca nu mi-au furat si i-Pad-ul”, a continuat Iulia Albu.